ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY TESTING ROOM

Grown Alchemist: Η νέα φιλοσοφία στην περιποίηση και πώς θα την εφαρμόσετε στην επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

26 Ιουνίου 2019

grown-alchemist_8761.jpg

Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα ότι το δέρμα μας αγαπά τα φυσικά συστατικά και αντιδρά καλύτερα σε αυτά, ειδικότερα όσο μεγαλώνω θέλω οχι μόνο να προσφέρω το καλύτερο στην επιδερμίδα μου αλλά να αισθάνομαι ότι το brand που εμπιστεύομαι εκπροσωπεί σημαντικές αξίες που μπορούν όλες οι γυναίκες να ταυτιστούν. Μάλιστα αυτό είναι ένα ίσως από τα μεγαλύτερα στοιχήματα στον κόσμο της ομορφιάς: η δημιουργία προϊόντων περιποίησης τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα που να μπορούν να συνδυάσουν την αποτελεσματικότητα με την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση της φύσης.

Ο στόχος δεν είναι εύκολος, όμως υπάρχει μία εταιρία η οποία έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια νέα γενιά από φόρμουλες που αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στη φυσική κοσμητολογική φροντίδα του δέρματος. Ο λόγος για την Grown Alchemist που ήρθε επιτέλους από την Αυστραλία στην Ελλάδα για να κατακτήσει όλες τις γυναίκες με την βιολογική της φιλοσοφία γύρω από την ομορφιά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και μέχρι σήμερα τηρεί την δέσμευσή της να χρησιμοποιεί μόνο υγιεινά και πιστοποιημένα υλικά τα οποία περιλαμβάνουν νευροπεπτίδια, τετραπεπτίδια, τοκοτριενόλες και προηγμένα δραστικά συστατικά ενυδάτωσης.

Έμπνευσή για τη δημιουργία των προϊόντων Grown Alchemist αποτέλεσε η ίδια η ζωή και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που κάνει το brand τόσο ξεχωριστό και μοναδικό. Οι ιδρυτές και αδελφοί Keston και Jeremy Muijs της Grown Alchemist, αφυπνίστηκαν ως προς τις αντιδράσεις που μπορούν να προκαλέσουν τα παραδοσιακά προϊόντα φροντίδας του δέρματος, όταν ένας στενός τους φίλος παρουσίασε ανεπιθύμητες ενέργειες σε σχεδόν όλα τα προϊόντα ομορφιάς ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο. Κάπως έτσι, αποφάσισαν να εστιάσουν στην δημιουργία προϊόντων ομορφιάς που είναι απόλυτα συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία. Αυτή η ιστορία με έκανε να θέλω να δοκιμάσω με ενθουσιασμό όλα τα προϊόντα και να δω πώς θα αντιδράσει το δέρμα μου, ήταν μια πραγματική εμπειρία ομορφιάς το να τα εφαρμόζω στο πρόσωπό μου.

Η νέα φιλοσοφία είναι μινιμαλιστική και βασίζεται στο Less is More καθώς όσο η επιστήμη προχωρά και «συνεργάζεται» με τη φύση τόσο λιγότερα αλλά πιο αποτελεσματικά προϊόντα χρειάζεται το δέρμα μας για να είναι ενυδατωμένο, υγιές και με νεανική όψη.

Τα προϊόντα της Grown Alchemist φέρνουν μια νέα φιλοσοφία που υπόσχεται να μεταμορφώσει την υφή και την όψη της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη φιλοσοφία στηρίζεται στα εξής τρία σημαντικά βήματα: καθαρισμός – αποτοξίνωση – ενεργοποίηση, φυσικά ακολούθησα και εγω όλα τα βήματα για να νιώσω όλα όσα διάβαζα τόσο καιρό από αγαπημένες μου editors του εξωτερικού.

Το πρώτο βήμα που έκανα και το πλέον απαραίτητο είναι ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας μου με το Detox Eye-Makeup Remover το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χωρίς διαλύτες. Διαθέτει διπλή ενεργοποιημένη σύνθεση καθώς αφαιρεί το μακιγιάζ και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ενώ αποτοξινώνει και προστατεύει αισθητά το ευαίσθητο δέρμα μου. Αυτό όμως που με έκανε να το εντάξω στην καθημερινή μου ρουτίνα είναι ότι αισθάνομαι ότι αφαιρεί τους ρύπους, τα μικρόβια και την περίσσεια λιπαρότητα από το δέρμα μου.

Το επόμενο βήμα είναι η αποτοξίνωση που γίνεται με το Detox Serum Antioxidant+3 Complex , που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και ως το απόλυτο μυστικό αυτής της νέας φιλοσοφίας που μας παρουσιάζει η Grown Alchemist. Ο ελαφρύς ορός, χωρίς καθόλου έλαια, απορροφάται άμεσα και μάλιστα προστατεύει το δέρμα όχι μόνο από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, αλλά και από ελεύθερες ρίζες άνθρακα και αζώτου. Οι ελεύθερες ρίζες παίζουν κεντρικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης - πρόκειται για ιδιαίτερα δραστικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν οποιαδήποτε συστατικά των ζωντανών κυττάρων και να επηρεάσουν δυσμενώς το δέρμα μας. Επομένως, το Detox Serum Antioxidant+3 Complex είναι ένα από τα προϊόντα κλειδιά κατά της γήρανσης και έγινε το αγαπημένο μου! Το εφαρμόζω στο πρόσωπό μου το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό τοποθετώντας 2-3 σταγόνες στα δάκτυλά μου και το απλώνω ομοιόμορφα στην επιδερμίδα μου με απαλές κινήσεις.

Το τρίτο βήμα της ιεροτελεστίας που μας μυεί η Grown Alchemist είναι η ενεργοποίηση και δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί από την προηγμένη σύνθεση της Detox Night Cream η οποία παρασκευάζεται με ένα μίγμα από πεπτίδια, echinacea, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, βασικά ωμέγα λιπαρά οξέα που αποτοξινώνουν και αναγεννούν το δέρμα μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η Detox Night Cream θα αλλάξει το τρόπο που αντιλαμβανόμασταν τις κρέμες προσώπου μέχρι πρότινος καθώς από τις πρώτες μέρες χρήσεις διαπίστωσα ότι βελτιώθηκε η υφή της επιδερμίδας μου και το πρόσωπό μου έδειχνε πιο φωτεινό και λαμπερό.

Η προσήλωση της Grown Alchemist στην έρευνα για την ανακάλυψη της υγείας των κυττάρων είναι αυτή που οδήγησε στην ανάπτυξη του μοναδικού συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας: καθαρισμός - αποτοξίνωση – ενεργοποίηση, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει ο νέος αγαπημένος τρόπος που θα προσεγγίζουμε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας. Ακόμη, τα προϊόντα της Grown Alchemist δεν περιέχουν parabens, παραφίνες και καρκινογόνες ουσίες ενώ δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα, γεγονός που με εμπνέει εμπιστοσύνη όταν τα εφαρμόζω στο δέρμα μου.

Το μοναδικό σύστημα περιποίησης της Grown Alchemist επιδιώκει να κάνει κάθε γυναίκα να μάθει να ακολουθεί ένα τρόπο περιποίησης που αφενός θα της προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου αλλά αφετέρου θα την κάνει να ανακαλύψει την ομορφιά εκ των έσω. Εμπιστευθείτε λοιπόν την βιολογική ομορφιά όπως εγώ καθώς θα σας πείσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που βλέπατε την skincare routine σας μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.