ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY TESTING ROOM

Τα προϊόντα που θα μετατρέψουν το ντους σας σε εμπειρία αναζωογόνησης


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2019

grownalchemist_4395.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα ντους ύστερα από μια δύσκολη και γεμάτη ένταση ημέρα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ντους είναι μια μοναδική στιγμή για την καθεμία μας αφού μπορούμε να αφεθούμε για λίγο και να μην σκεφτόμαστε όλα όσα μας απασχολούν μέσα στην γρήγορη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το μόνο όμως που μπορεί να μας απασχολήσει είναι ποια προϊόντα περιποίησης θα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε αυτή την ώρα ξεχωριστή για εμάς αλλά και για το δέρμα μας. Ίσως πολλές γυναίκες να μην δίνουν την απαιτούμενη προσοχή για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν στο ντους τους αλλά θα έπρεπε αφού αυτή είναι η αρχή της σωστής ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ όλο και περισσότερο να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και μια από τις καθημερινές συνήθειες που είναι για μένα μια τελετουργία χαλάρωσης, είναι το ντους! Αναζήτησα προϊόντα που πραγματικά θα μου χαρίζουν όλα όσα έχει ανάγκη η επιδερμίδα μου.Έμαθα λοιπόν ότι ήρθαν στην Ελλάδα τα Grown Alchemist, για τα οποία είχα διαβάσει εξαιρετικές κριτικές στα ξένα sites και αυτό που μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ήταν η minimal αισθητική τους και οι κομψές συσκευασίες τους – όλα αυτά βέβαια μέχρι να τα χρησιμοποιήσω. Όταν τα έβαλα στην καθημερινότητα μου κατάλαβα τον λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τις ξένες bloggers.

To αυστραλιανό brand βιολογικής ομορφιάς δημιουργήθηκε το 2008 και ανέπτυξε φόρμουλες συνέργειας μεταξύ βιολογίας και καλλυντικής χημείας, δημιουργώντας ένα μοναδικό σύστημα περιποίησης επιδερμίδας: Καθαρισμός, αποτοξίνωση, ενεργοποίηση. Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία είναι που με κέρδισε και πλέον βρίσκονται πάντα στο μπάνιο μου!

Η πρώτη προσθήκη που έκανα ήταν το κρεμοσάπουνο για τα χέρια μου, το Hand Wash Sweet Orange της Grown Alchemist καθαρίζει σε βάθος τα χέρια μου ενώ τα κάνει πολύ απαλά. Πάντα μου αρέσει να προσέχω ιδιαίτερα τα προϊόντα που πλένω τα χέρια μου καθώς είναι πολύ σημαντικό να τα προστατεύω από τα βακτηρίδια.

Ακόμη, σχετικά με τη ρουτίνα στο ντους μου χρησιμοποιώ τόσο το Hydra +Body Cleanser όσο και το Soothing Body gel-lotion τα οποία περιποιούνται το δέρμα μου και το κάνουν πιο σφριγηλό δίνοντάς μου την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. Μετά το ντους νιώθω ότι το δέρμα μου έχει καθαρίσει σε βάθος ενώ έχει βελτιωθεί η ελαστικότητα της επιδερμίδας μου. Τη συγκεκριμένη ρουτίνα την ακολουθώ πρωί βράδυ αφού θέλω να χαλαρώνω πριν το γραφείο και φυσικά το βράδυ πριν κοιμηθώ.

Κάθε σύνθεση Grown Alchemist που δημιουργείται δρα συνεργαζόμενη και σε συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις δερματικές λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, με τη βοήθεια των πιο προηγμένων και συμβατών με τα κύτταρα του δέρματος φυσικά συστατικά, όπως τα νευροπεπτίδια, τα τετραπεπτίδια, οι τοκοτριενόλες και άλλα προηγμένα υγροσκοπικά ενεργά στοιχεία

Tip: Αυτό που κάνω για να είναι το δέρμα μου ακόμη πιο απαλό είναι το στεγνό βούρτσισμα. Αυτή η θεραπεία του δέρματος αξίζει τα επιπλέον λεπτά, που θα δαπανήσετε, ενώ ετοιμάζεστε για το ντους σας. Το ξηρό βούρτσισμα βελτιώνει την κυκλοφορία και τη ροή του λεμφικού υγρού, το οποίο ξεπλένει τις τοξίνες που περιβάλλουν τα κύτταρα, και αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, για να αποκαλύψει ένα λαμπερό δέρμα. Πότε να το κάνετε; Πριν μπείτε στο ντους, πιάστε μια φυσική βούρτσα και τρίψτε το σώμα σας προς τα πάνω και προς την κατεύθυνση της καρδιάς σας για 3-5 λεπτά.

Το καθημερινό μου ντους έγινε για μένα μια από τις πιο όμορφες στιγμές μέσα στη μέρα μου με την Grown Alchemist. Ανανεώστε και εσείς τον τρόπο που κάνετε ντους και επενδύστε σε προϊόντα που προέρχονται από τη φύση και είναι σίγουρο ότι θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σας νέα και υγιή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.