ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Μάσκα από turmeric για λαμπερή επιδερμίδα και όχι μόνο....


30 Νοεμβρίου 2014

44c88b99d6e95568012be348ac4289edορ.jpg

Η κουρκουμίνη είναι το τέταρτο πιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά μπαχαρικό και έχει ισχυρή προληπτική και θεραπευτική δράση για πολλές και διαφορετικές παθήσεις. Με την ικανότητα διείσδυσης στα κύτταρα, η κουρκουμίνη μπορεί να διαπεράσει το σώμα στα βαθύτερα επίπεδα και να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, η αντιγηραντική, ενυδατική, αντιοξειδωτική, στυπτική και αντιμικροβιακή ιδιότητα του κουρκουμά είναι απίστευτη. Η κουρκουμίνη, που βρίσκεται στο μπαχαρικό turmeric/κουρκουμάς, είναι αποτελεσματική στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, και είναι ευεργετική για το λιπαρό δέρμα, καθώς ρυθμίζει την παραγωγή του σμήγματος, μια ουσία που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες. Αυτό το μπαχαρικό, όχι μόνο δίνει στο δέρμα μια λαμπερή όψη, αλλά το τρέφει και το αναζωογονεί. Εάν θέλετε, εκτός από μια όμορφη επιδερμίδα, να καταπολεμήσετε, τις ρυτίδες, την ροδόχρους ακμή, την απλή ακμή και τους μαύρους κύκλους, φτιάξτε την παρακάτω μάσκα.

Υλικά:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη από κουρκουμά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Οδηγίες:

Αναμίξτε την σκόνη από κουρκουμά με το γιαούρτι. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπό σας για 20-30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα 3-4 φορές την εβδομάδα και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.