ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Το πιο εύκολο DIY scrub χειλιών


TSVIGKOU

9 Οκτωβρίου 2016

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που το κρύο είναι προ των πυλών, είναι σχεδόν απαραίτητο να προετοιμάσουμε τα χείλη μας για αυτή την κλιματική αλλαγή. Με ένα scrub και το κατάλληλο προϊόν ενυδάτωσης, θα καταφέρετε να αποφύγετε ξεφλούδισμα και πιθανό τσούξιμο στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι δύο. Σε ένα μπολ βάλτε τρεις κουταλιές λάδι καρύδας και μία γεμάτη κουταλιά μαύρη ζάχαρη. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάδι καρύδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο απλά προσθέστε δύο αντί για τρεις κουταλιές. Αναμείξτε το μείγμα σας και στη συνέχεια με μία οδοντόβουρτσα, ξεκινήστε να κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις στα χείλη σας. Κάντε την απολέπιση για περίπου πέντε λεπτά και μετά ξεπλύνετε το προϊόν και ταμπονάρετε με καθαρή πετσέτα. Τέλος απλώστε ένα lip balm και απολαύστε το αποτέλεσμα. Τα χείλη σας είναι έτοιμα για φίλημα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.