ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Έφτιαξα όλες τις σπασμένες μου σκιές


TSVIGKOU

6 Νοεμβρίου 2016

copy-of-pexels-photo-208052-medium.jpeg

Σχεδόν σε κάθε ταξίδι ή σε κάθε απρόσεχτη κίνησή μου, καταστρέφω και μία σκιά. Αυτή η εικόνα της σπασμένης σκιάς στο πάτωμα, όπου προσεχτικά με ένα κουταλάκι προσπαθώ να μαζέψω ακόμα και τον παραμικρό κόκκο σκόνης, μου προκαλεί απεριόριστη θλίψη. Φαντάζομαι το ίδιο συναίσθημα νιώθετε κι εσείς.

Μη σκάτε άλλο όμως, σας έχω λύση. Σε μία Κυριακή έφτιαξα όλες μου τις σπασμένες σκιές αλλά και μία πούδρα που είχε γίνει χίλια κομμάτια. Αρχικά πήρα ένα στυλό και άρχισα να κάνω σκόνη όλα τα κομμάτια της σκιάς και τα μάζεψα να βρίσκονται όλα μέσα στη θήκη του προϊόντος. Στη συνέχεια έβαλα οινόπνευμα σε ένα ξεχασμένο μπουκαλάκι ψεκάσματος που είχα στο ντουλάπι του μπάνιου μου. Ψέκασα τη σκιά με οινόπνευμα τόσο, όσο να μην ξεχειλίζει κι όλας... Πήρα ένα νόμισμα και το τοποθέτησα σε ένα χαρτομάντιλο για να το χρησιμοποιήσω. Με αυτό το νόμισμα πάτησα τη σκόνη με δύναμη και της έδωσα το κατάλληλο κυκλικό σχήμα που έπρεπε. Αυτή η διαδικασία κράτησε για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Απαλά ανασήκωσα το νόμισμα και άφησα τη σκιά να στεγνώσει. Καθάρισα τη σκιά από τις άκρες και την επόμενη ώρα ήταν έτοιμη. Επανέλαβα αυτή τη διαδικασία με όλα τα σπασμένα μου καλλυντικά και έγιναν όλα καινούρια. Πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.