ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Δοκιμάσαμε κι εμείς να κάνουμε μάσκα χειλιών και ιδού τα αποτελέσματα


TSVIGKOU

15 Ιανουαρίου 2017

166250.jpg

Μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε η makeup artist της Emma Stone, Rachel Goodwin με την ίδια να κάνει μάσκα χειλιών λίγο πριν την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, οι συγκεκριμένες μάσκες έχουν γίνει the next big thing.

Οκ, κι εμείς αναρωτηθήκαμε και ψάξαμε για το συγκεκριμένο προϊόν αλλά επειδή είμαστε κάπως ανυπόμονες και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να μας τις στείλουν από το εξωτερικό, ψάξαμε στην ελληνική αγορά και εντοπίσαμε πολλές μάσκες για τα χείλη.
Πιστέψτε με υπάρχουν πολλές εκεί έξω.
Δεν έχασα ευκαιρία, την Παρασκευή που δεν είχα τόσο δουλειά έκανα τη μάσκα χειλιών που χαρίζει απαλότητα και ενυδάτωση.
Για καλή μου τύχη δε φορούσα κραγιόν, ξέπλυνα ελαφρώς τα χείλη μου και άρχισε η ώρα του παιδιού στο γραφείο.

Η εφαρμογή της ήταν πανεύκολη, μη φανταστείτε δηλαδή ότι έκανα και κάτι ιδιαίτερο. Την αφαίρεσα από τη συσκευασία και την πρόσθεσα στα χείλη μου.

Στη συνέχεια είχα ένα άγχος είναι σωστά φορεμένη η μάσκα. Σε αυτό το σημείο, να ευχαριστήσω την αρχισυντάκτριά μου, Νίκη Χάγια η οποία στάθηκε στο πλευρό μου και με έβγαζε φωτογοραφίες. Ρωτούσα λοιπόν τη Νίκη αν είναι ΟΚ η μάσκα και εκείνη μου φώναξε μη μιλάς, θα πέσει. Συμπέρασμα όταν κάνετε μάσκα χειλιών, μη μιλάτε!

Και τα λεπτά περνούσαν και εγώ βαριόμουν...15 ολόκληρα λεπτά έλεγαν οι οδηγίες ότι πρέπει να περιμένω. Δεν περνούσε η ώρα κορίτσια, αφήστε τα, ένα δράμα. Είμαι κάπως ανυπόμονη βλέπετε!

Ιδού, το αποτέλεσμα! Τα χείλη μου ενυδατώθηκαν και η αλήθεια είναι ότι έγιναν ιδιαίτερα απαλά. Δεν περίμενα ούτε εγώ να έχει τόσο καλά αποτελέσματα μία μάσκα χειλιών. Αν με ρωτάτε αν αξίζει, η απάντηση είναι ναι!
Αυτή η αίσθηση απαλότητας είναι ασύγκριτη, είναι αυτό που αναζητάμε από τα lip balm που απλώνουμε ίσα με δέκα φορές, μέσα στην ημέρα. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε μία φορά την εβδομάδα μάσκα χειλιών; Κάτι ήξερε η Emma που την προτίμησε λίγο πριν το κόκκινο χαλί!

Stay Tuned θα πειραματιστώ κι άλλα προϊόντα και θα σας πω την άποψή μου. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.