ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάξαμε μείγμα για πυκνά φρύδια


TSVIGKOU

28 Μαΐου 2017

copy-of-8.jpg

Από την είσοδό του, μοιάζει σα να μπαίνεις σε ένα χημείο πολυτελείας, όπου μπορείς να αγοράσεις οποιοδήποτε συστατικό χρειάζεσαι για skincare/beauty χρήση ή για να φτιάξεις κάποια DIY συνταγή. Σαπούνια, αρώματα, κρέμες σώματος, κρέμες προσώπου ό,τι αφορά τον beauty κόσμο κάθε γυναίκας αλλά και άντρα.

Ακόμα και αν δε γνωρίζετε την ακριβή συνταγή για το μείγμα που θέλετε να δημιουργήσετε, το προσωπικό του καταστήματος μπορεί να σας βοηθήσει, δίνοντάς σας τις σωστές αναλογίες. Επιπλέον μπορείτε να φτιάξετε τη συνταγή σας στο μαγαζί, την ίδια στιγμή.

Αξίζει να σας πω την προσωπική μου ιστορία για να καταλάβετε τι εννοώ.

Όλοι ξέρουμε ότι το καστορέλαιο είναι το ιδανικό συστατικό για πυκνά, υγιή φρύδια. Γνωρίζατε όμως ότι πρέπει να περιέχει και βιταμίνη Ε; Προσωπικά το είχα διαβάσει αλλά και πάλι δε γνώριζα τις αναλογίες.
Στο "Beautylab The Store", ζήτησα αυτό που ήθελα και το προσωπικό με βοήθησε με τις αναλογίες που πρέπει να χρησιμοποιήσω, ενώ ταυτόχρονα το δημιουργήσαμε επί τόπου και έφυγα με το προϊόν έτοιμο, για χρήση.

[gallery-716838]

Σήμερα, δύο εβδομάδες μετά από καθημερινή χρήση, θέλω να σας πω ότι έχω δει τεράστια διαφορά στα φρύδια αλλά και τις βλεφαρίδες μου-αφού είναι ιδανικό να χρησιμοποιείται κι εκεί, όπως με ενημέρωσαν στο κατάστημα.

Όσοι δεν είστε fan των DIY συνταγών, στο "Beautylab The Store" μπορείτε να βρείτε έτοιμα δικά τους προϊόντα, φτιαγμένα από τα συστατικά που υπάρχουν διαθέσιμα στο μαγαζί και να τα χρησιμοποιήσετε κατευθείαν στην skincare ρουτίνα σας.

Επισκεφθείτε τον beauty παράδεισο "Beautylab The Store" στην οδό Kατακουζηνού 12 και προμηθευτείτε σε χαμηλές τιμές προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για εσάς, το σύντροφό σας, το φίλο σας, την οικογένειά σας...

Τα προϊόντα από το "Beautylab The Store" θα έχετε τη δυνατότητα να τα αγοράσετε και στο καλοκαρινό "Women in Action", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο Balux Cafe Seaside στη Γλυφάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.