ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: 4+1 λόγοι για να χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο


25 Ιουνίου 2017

skincare-2357980-960-720.jpg

Έκτός από τα φαγητά, μπορείτε να χρησιμοποιείσετε ελαιόλαδο και για άλλους λόγους. Να εκμεταλλευτείτε ουσιαστικά τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον οργανισμό. Έχει ωφέλιμες ικανότητες που αφορούν τον τομέα της ομορφιάς, για παράδειγμα προσφέρει λάμψη στα μαλλιά, στο δέρμα, φρεσκάρει το μανικιούρ/πεντικιούρ.

Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους να χρησιμοποιείσετε το ελαιόλαδο

Ντεμακιγιάζ

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι αρκετά προϊόντα ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα τα ξεβαφτικά έχουν ως κύριο συστατικό το λάδι. Ακόμα και αν έχετε ακμή, το ελαιόλαδο είναι ένα καλό συστατικό για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας-ιδανικά ρωτήστε και το γιατρό σας. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο με βαμβάκι, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική σας.

Αν είστε πιστή σε προϊόντα ομορφιάς, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω καθαριστικά:

[gallery-717036]

Περιποίηση Μαλλιών

Ειδίκα τώρα που είναι καλοκαίρι τα μαλλιά λόγω της ζέστης και της θάλασσας γίνονται πιο ξηρά και δείχνουν ταλαιπωρημένα. Μπορείτε λοιπόν να ενυδατώσετε τις άκρες σας, με ελαιόλαδο.

Περιποίηση Νυχιών

Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως conditioner για τα νύχια. Δοκιμάστε να βάλετε λάδι στα πετσάκια για να τα ενυδατώσετε, νιώσετε σα να φύγατε μόλις από nail salon.

Αν προτιμάτε ένα προϊόν που περιέχει λάδι και ενυδατώνει τα άκρα σας δοκιμάστε κάποιο από τα παρακάτω:

[gallery-716888]

Ξύρισμα

Το ελαιόλαδο έχει αντιφλεγμονώδη δράση, δοκιμάστε λοιπόν να βάλετε λάδι στην επιδερμίδα σας πριν ξυριστείτε,. Έτσι θα αποτρέψετε τραυματισμούς, θα ενυδατωθείτε και θα κάνετε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή.

 

από τη Ραφαέλλα Βλάχου 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.