ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Πώς κουρεύουμε μόνες μας τις αφέλειες; (video)


TSVIGKOU

26 Νοεμβρίου 2017

e11c50b3ac9d3797b05bf5d50f3c785d-bronde-balayage-balayage-highlights.jpg

[gallery-716336]

Το top hairtrend της σεζόν λοιπόν που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια τις αγαπημένες Γαλλιδούλες, μπορούμε να το περιποιηθούμε και μόνες μας. Σαφέστατα πρέπει να είμαστε προσεχτικές, οι κινήσεις μας να είναι συγκεκριμένες και να γίνονται σε μικρές τούφες μαλλιών, έτσι ώστε αν γίνει λάθος να μπορεί να καλυφθεί από τα υπόλοιπα.

[gallery-717580]

Για να μάθουμε να κόβουμε μόνες μας τις αφέλειες ή μάλλον για να τις τριμάρουμε, παρατηρούμε αρχικά κάποια tutorials στο youtube. Εμείς επιλέξαμε αυτό της Violette, της Global Beauty Director της Estée Lauder, η οποία δείχνει αναλυτικά όλα τα βήματα, αλλά και το ψαλίδι που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε το αποτέλεσμα. 

 

 

Όπως παρατηρείτε και μόνες σας, ακολουθούμε τη φορά που έχουν οι αφέλειες. Στην περίπτωση που οι αφέλειές μας μοιάζουν με της Violette, τις χωρίζουμε στη μέση και τις πιάνουμε διαγώνια, αφού στη μέση είναι πιο κοντές και όσο πηγαίνουμε προς τις άκρες μακραίνουν. Χρησιμοποιούμε ένα μυτερό ψαλιδάκι και κόβουμε ελάχιστο μάκρος από τις αφέλειες, με το ψαλίδι να ακολουθεί αρχικά τη φορά τους και ύστερα κάθετα. Κάθε φορά που κόβουμε ένα μέρος τους, τις φιξάρουμε και κοιτάμε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Ιδανικά τα ισιώνουμε ελαφρώς, για να δούμε με κάθε λεπτομέρεια αν μας έχει ξεφύγει κάποιο σημείο ή προεξέχει κάποια τούφα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.