ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Πώς θα κάνετε αποτρίχωση με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας


CHRYSAD

23 Σεπτεμβρίου 2018

legs.jpg

Κρέμες αποτρίχωσης, αφρός ξυρίσματος, λέιζερ: υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να κάνετε αποτρίχωση. Κάποιες είναι πιο επίπονες από άλλες και κάποιες έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Όλες όμως απαιτούν να ξοδέψετε χρήματα ή έστω να αγοράσετε τα απαραίτητα εργαλεία.

Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνατε μόνες σας αποτρίχωση, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ; Ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω και θα το καταφέρετε με υλικά που σίγουρα έχετε ήδη στην κουζίνα σας.

Θα χρειαστείτε:

1 κούπα ζάχαρη

2 κουταλιές νερό

1,5 κουταλιά χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να λιώσουν και το μίγμα σας να πάρει μία ομοιογενή, χρυσαφί απόχρωση. Μετά από λίγα λεπτά θα αρχίσει να πήζει και να παίρνει τη μορφή εύπλαστης ζύμης. Προσοχή μην σας καεί, γιατί πήζει γρήγορα.

Χρήση:

Το αφήνετε να κρυώσει για λίγο ώστε να μην σας καίει, το πλάθετε με τα χέρια σας και είναι έτοιμο για χρήση. Ο σωστός τρόπος εφαρμογής του είναι να το απλώνετε επάνω στο δέρμα σας με τη φορά που φυτρώνουν οι τρίχες και το τραβάτε προς την αντίθετη.

Τόσο απλό, αλλά τόσο αποτελεσματικό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.