ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Ελαιόλαδο: Πώς να το χρησιμοποιήσετε στη beauty routine σας


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2019

balmain_bwss17_035.jpg

Το ελαιόλαδο δεν είναι μόνο μία από τις πιο πολύτιμες τροφές στη μεσογειακή διατροφή αλλά οι ευεργετικές ιδιότητες που έχει το κάνει έναν μικρό θησαυρό για την ομορφιά. Πιο συγκεκριμένα το ελαιόλαδο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στην επιδερμίδα σας όσο και στα μαλλιά σας. Ποιοι είναι οι τρόποι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη beauty ρουτίνα σας;

#1. Scrub για τα χείλη

Αναμείξτε μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο με μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη και στη συνέχεια τρίψτε απαλά τα χείλη σας για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Θα νιώσετε αμέσως τα χείλη σας βελούδινα!

#2. Λάδι για ντεμακιγιάζ

Το ελαιόλαδο έχει την ιδιότητα να «εγκλωβίζει» τους ρύπους και το μακιγιάζ, και είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την διαδικασία του ντεμακιγιάζ. Μπορείτε να Απλώσετε σε ένα βαμβάκι μια μικρή ποσότητα και να το τοποθετήσετε στα μάτια σας για μερικά δευτερόλεπτα και συνεχίστε απομακρύνοντας το μακιγιάζ. Ολοκληρώστε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας το καθαριστικό προσώπου σας.

#3. Πριν το λούσιμο

Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο στο φούρνο μικροκυμάτων και πριν το λούσιμο, απλώστε το στην επιδερμίδα του κεφαλιού κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στις άκρες. Αφήστε το να δράσει όπως μία μάσκα για περίπου 20 λεπτά και λουστείτε πολύ καλά.

#4. Περιποίηση νυχιών

Δοκιμάστε να βάλετε λάδι στα πετσάκια για να τα ενυδατώσετε, θα νιώσετε τα ενοχλητικά πετσάκια να υποχωρούν και τα νύχια σας έτοιμα για μανικιούρ.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.