ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2020

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους

Aν οι μαύροι κύκλοι έγιναν λίγο πιο έντονοι τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια DIY μάσκα γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική. Μπορείτε να ανακουφίσετε τα μάτια σας ώστε να έχουν μία ξεκούραστη όψη δοκιμάζοντας να φτιάξετε μια μάσκα με δυο απλά υλικά που ίσως βρίσκονται στο σπίτι σας.

jenny.gr


Φτιάχνετε μία πάστα χυμό ανανά και κουρκουμά και την τοποθετείτε  για 10-15 λεπτά κάτω από τα μάτια, στην περιοχή που βάζετε την κρέμα -προσοχή μην πάει πολύ κοντά στα μάτια.

Θα διαπιστώσετε αμέσως την περιοχή των ματιών να φωτίζεται και να δείχνει πιο ξεκούραστη, λόγω της αντιοξειδωτικής αλλά και της λευκαντικής ιδιότητας των συστατικών. 

Στο ενεργό συστατικό του την κουρκουμίνη οφείλονται οι περισσότερες από τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του μπαχαρικού. Ευρήματα μελετών για την κουρκουμίνη επιβεβαιώνουν τις πολλές αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της.

Εφάρμοσε λοιπόν την πάστα, άφησέ την να δράσει και μόλις ξεπλυθεί, το πρόσωπό σας θα είναι απίστευτα ανανεωμένο!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.