ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Ένα scrub προσώπου που χαρίζει πραγματική λάμψη στο δέρμα


Ελένη Τσούτση

2 Ιανουαρίου 2022

Beauté την Κυριακή: Ένα scrub προσώπου που χαρίζει πραγματική λάμψη στο δέρμα
Pexels
Ήρθε η στιγμή για να καθαρίσετε σε βάθος το δέρμα σας

Παρακάτω σας δίνουμε τη συνταγή ενός απολεπιστικού μείγματος, το οποίο ενυδατώνει και χαρίζει λαμπερή όψη. Ξεχάστη τη θαμπή, ξηρή επιδερμίδα. Αρκεί να το εφαρμόζετε μία φορά την εβδομάδα, σε καθαρό πρόσωπο και να απολαμβάνετε τα οφέλη του.

Θα χρειαστείτε:

1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη, 1/2 γκρέιπφρουτ, 5 σταγόνες λάδι λεβάντας και 3 κουταλιές του γλυκού λάδι από αβόκάντο. Όλα τα συστατικά μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα σε φαρμακείο ή σε μαγαζιά με συστατικά για DIY συνταγές.

Jenny.Gr
Pexels

Στίψτε το γκρέιπφρουτ και κρατήστε μόνο το χυμό του. Στη συνέχεια ανακατέψτε το με τη ζάχαρη σε ένα μπολ και ρίξτε το λάδι από το αβοκάντο.

Τέλος προσθέστε και τις σταγόνες λεβάντας και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Κάνετε απαλό μασάζ σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και ενυδατωθείτε με την κρέμα σας. Διατηρήστε το υπόλοιπο μείγμα στο ψυγείο σας και επαναλάβετε και δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.