ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY συνταγή που θα αντιμετωπίσει τα λιπαρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

26 Φεβρουαρίου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY συνταγή που θα αντιμετωπίσει τα λιπαρά μαλλιά
Instagram/ @clickmyworld
Τα λιπαρά μαλλιά σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο αλλά αν ακουλουθήσετε την παρακάτω DIY συνταγή θα πείτε αντίο στην έντονη λιπαρότητα

Τα λιπαρά μαλλιά είναι μια ενοχλητική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε πολλές και όσο προσπαθούμε να τα κρατήσουμε φρέσκα πάνω από δυο μέρες δεν γίνεται. Το αποτέλεσμα; Τα λαδωμένα μαλλιά που αναζητάμε τρόπους να απαλλαχτούμε από αυτά.

Το καθημερινό λούσιμο μάλιστα, σύμφωνα με τους experts, ατονεί τη δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας. Υπάρχει όμως μια DIY συνταγή που υπόσχεται να εξισορροπήσει την λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.

Jenny.Gr
Instagram/ @clickmyworld

Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

Ανακατέψτε πολύ καλά σε ένα δοχείο το γιαούρτι με τη σόδα, ώστε να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη πάστα. Αυτό το μείγμα εφαρμόστε το στα μαλλιά σας, απλώνοντας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Τέλος, λουστείτε κανονικά κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων, αφήστε το σαμπουάν να κάτσει στα μαλλιά για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Μόλις είπατε τέλος στην λιπαρότητα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.