ΟΜΟΡΦΙΑ EMBRACE YOUR AGE

4+1 τρόποι να αγαπήσετε την ηλικία σας


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2019

pexels-photo-3.jpeg

Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. To ξέρουμε και όσο μεγαλώνουμε το βιώνουμε και ανακαλύπτουμε την ουσία αυτού του κατά τα άλλα χιλιοειπωμένου moto. Και κανένα νούμερο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει μια γυναίκα να χάσει την αυτοπεποίθησή της και την όρεξη της για ζωή! Μεγαλώνοντας, όμως ηλικιακά, εκτός από τον τρόπο σκέψης μας, αλλάζει τόσο το σώμα μας όσο και το πρόσωπό μας.

Όταν τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται στο πρόσωπο ίσως το συναίσθημα να μην είναι το καλύτερο αλλά αυτά ακριβώς τα σημάδια είναι σημείο αναφοράς για το ότι μπαίνουμε στις καλύτερες και πιο συνειδητοποιημένες δεκαετίες της ζωής μας. Το να αγαπάμε την ηλικία μας είναι συνώνυμο του να αγαπάμε τον εαυτό μας και φυσικά υπάρχουν τρόπου για να το καταφέρουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά!

Πώς μπορείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε και εσείς την ηλικία σας;

1. Η άσκηση είναι το κλειδί

Γνωρίζετε καλά τα οφέλη της άσκησης, αλλά είναι δύσκολο πολλές φορές να την εντάξετε στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, ειδικά τώρα που τα επίπεδα ενέργειας σας δεν είναι τόσο υψηλά όσο όταν ήταν στα 20 και στα 30. Μπορείτε όμως να σκεφτείτε εναλλακτικά και να ζητήσετε από μια φίλη σας να κάνετε περίπατο ή χαλαρό τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς. Η άσκηση είναι πιο εύκολη και ευχάριστη πάντα όταν γίνεται με παρέα.

2. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς

Ο πιο σημαντικός τρόπος για να αγκαλιάσετε την ηλικία σας είναι να αγαπήσετε πραγματικά την επιδερμίδα σας και να της προσφέρετε όση φροντίδα χρειάζεται καθώς μεγαλώνετε.

Με το πέρασμα του χρόνου τα σημάδια στο πρόσωπο γίνονται όλο και πιο ορατά και για να τα αντιμετωπίσετε δραστικά μόνο τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς μπορούν να σας βοηθήσουν. Η ΝIVEA γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι ζητά μια γυναίκα για την περιποίηση της επιδερμίδας. Δεν είναι τυχαία μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες. Μέσα στα 100 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της ομορφιάς έχει αποδείξει την αφοσίωση στην έρευνα για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Η νέα σειρά NIVEA Cellular Filler ήρθε για να επιβεβαιώσει όλα αυτά που πιστεύουμε για την NIVEA και τα προϊόντα της – από το χαρακτηριστικό μπλε κουτί της κρέμας NIVEA που έχουμε όλοι στο σπίτι μας μέχρι τις ανανεωμένες σειρές περιποίησης παραμένει, μοναδική και η αγαπημένη όλων των γυναικών.

Η συγκεκριμένη σειρά θα δώσει στο δέρμα σας την φρεσκάδα και την νεανική όψη που αναζητάτε καθώς περιέχει συστατικά που βρίσκονται ήδη στην επιδερμίδα, δυο από τα πλέον σημαντικά συστατικά κατά της αντιγήρανσης. Το υαλουρονικό οξύ το οποίο ρυθμίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας καθώς με την πάροδο των χρόνων, η συγκέντρωση του στον οργανισμό μειώνεται, κάτι που αποτυπώνεται στο πρόσωπο με την εμφάνιση ρυτίδων. Το δεύτερο συστατικό είναι το κολλαγόνο, που προσφέρει ελαστικότητα και ζωτικότητα στο δέρμα και μάλιστα θεωρείται απαραίτητη πρωτεΐνη για την φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Η ανανεωμένη σειρά NIVEA Cellular Filler είναι μια πλήρης σειρά προϊόντων περιποίησης που θα καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Η σειρά περιέχει την κρέμα ημέρας, η οποία κυκλοφορεί με δείκτη προστασίας SPF 15 αλλά και SPF 30 – για προστασία από την βλαβερή ακτινοβολία ανάλογα με το τύπο του δέρματος - την κρέμα νύχτας, την θεραπεία ματιών για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου αλλά και το μαγικό serum αναπλήρωσης που θα ενισχύσει την αντιγήρανση. Και last but not least, είναι ιδιαίτερα προσιτή στην τιμή της, αποδεικνύοντας ότι η περιποίηση δεν χρειάζεται να είναι ακριβή για να είναι αποτελεσματική.

Η σειρά NIVEA Cellular Filler υπόσχεται να δείτε διαφορά με την συστηματική χρήση των προϊόντων σε 4 εβδομάδες! Η επιδερμίδα σας θα γίνει πιο σφριγηλή, θα μειωθούν αισθητά τα σημάδια χαλαρότητας σε σημεία όπως το περίγραμμα και ο λαιμός, ενώ θα βλέπετε τις λεπτές γραμμές να «γεμίζουν» κάνοντας το πρόσωπό σας πιο λείο. Παράλληλα βέβαια, χάρη στους δείκτες προστασίας SPF η NIVEA Cellular Filler προστατεύει από την φωτογήρανση και το σχηματισμό δερματικών κηλίδων.

Μεγαλώνοντας λοιπόν, οφείλετε να προστατεύετε το δέρμα σας και να του προσφέρετε το καλύτερο επιλέγοντας προϊόντα περιποίησης που θα το διατηρούν νεανικό και φρέσκο.

3. Η σωστή διατροφή θα σας κρατήσει νέες

Ένας άλλος τρόπος που θα σας κάνει να αγαπήσετε την ηλικία σας είναι η ισορροπημένη διατροφή και το να επιλέγετε τροφές που έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα φρούτα περιέχουν πληθώρα αντιοξειδωτικών βιταμινών (βιταμίνη Α, βιταμίνη C) και φλαβονοειδή, τα οποία προστατεύουν τον οργανισμό. Ιδιαίτερα η βιταμίνη C βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, που είναι υπεύθυνο και για την ελαστικότητα της επιδερμίδας και διατηρεί το δέρμα σας εύπλαστο. Ακόμη, ο σολομός διαθέτει ωμέγα - 3 που βοηθούν να διατηρήσετε την υγρασία του δέρματος σας και την μείωση των ρυτίδων. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και τα σταφύλια τα οποία επιβραδύνουν σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης.

4. Συζητήστε για την ηλικία σας

Υποθέτετε ότι είστε οι μόνες που μεγαλώνετε και αισθάνεστε ότι οι προβληματισμοί σας δεν απασχολούν κανέναν άλλο. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες όταν πλησιάζουν τα 40 αρχίζουν και σκέφτονται ότι δεν έχουν την ίδια ενέργεια και διάθεση και τους κυριεύει το συναίσθημα του φόβου. Καλό θα ήταν όμως να νιώσετε άνετα να συζητήσετε για αυτές τις σκέψεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Ανταλλάξτε συμβουλές, αυτό θα σας κάνει σίγουρα να χαλαρώσετε.

5. Προσπαθήστε να μειώσετε τις κακές συνήθειες

Η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι ότι καλύτερο σε καμία ηλικία έτσι φροντίστε να την κρατήσετε στο ελάχιστο, καθώς αφυδατώνει την επιδερμίδα και προκαλεί πρόωρη γήρανση. Ακόμη, εάν καπνίζετε, ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε να διερευνήσετε τρόπους για να το μειώσετε ή να το κόψετε. Ποτέ δεν είναι αργά! Το κάπνισμα προκαλεί ρυτίδες, ενώ κάνει το χρώμα του δέρματος συχνά να δείχνει θαμπό και τους μαύρους κύκλους πιο έντονους.

Αγκαλιάστε την ηλικία σας και ακούστε όλες τις ανάγκες που έχει η κάθε δεκαετία της ζωής σας. Ακολουθώντας τα παραπάνω tips θα καταφέρετε όχι μόνο να είστε αλλά και το πιο σημαντικό να νιώθετε πάντα νέες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τη ζωή. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.