ΟΜΟΡΦΙΑ EMBRACE YOUR AGE

10 celebrities που αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός


Ελένη Τσούτση

13 Μαΐου 2019

201705_132.jpg

Πολλοί πιστεύουν ότι στα 30 της χρόνια μια γυναίκα είναι στα καλύτερά της. Εμείς πάλι υποστηρίζουμε πως μια γυναίκα μπορεί να βρίσκεται στα καλύτερά της και στα 40 και στα 50 αλλά και στα 60. Δεν υπάρχει όριο και πλέον το παρατηρούμε όλο και πιο έντονα αφού η σύγχρονη γυναίκα δεν εγκλωβίζεται σε «πρέπει» άλλων εποχών και επιβεβαιώνει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Παραδείγματα γυναικών που ο χρόνος τους έχει φερθεί άψογα είναι ορισμένες αγαπημένες celebrities που δεν σταματούν να μας εμπνέουν με τις εμφανίσεις τους αφού όσο μεγαλώνουν είναι ακόμη πιο λαμπερές και εντυπωσιακές. Γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και αγκαλιάζουν την ηλικία τους. Όμορφες, γοητευτικές, ακομπλεξάριστες, φροντίζουν τον εαυτό τους και αυτό αντανακλάται και στο πρόσωπό τους!

Ποιες είναι λοιπόν οι 10 celebrities που μας επιβεβαιώνουν έμπρακτα ότι η ηλικία είναι ένα μόνο νούμερο και ποια τα μυστικά ομορφιάς τους;

Charlize Theron

H Charlize Theron είναι από τις ομορφότερες γυναίκες του Hollywood. Τα υπέροχα χαρακτηριστικά της είναι το δυνατό χαρτί στις εμφανίσεις της που φροντίζει να τα διατηρεί με το πέρασμα του χρόνου. Η ίδια έχει σχεδόν «εμμονή» με τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας καθώς στα 43 της γνωρίζει καλά ότι αυτό είναι το νούμερο ένα μυστικό της νεότητας.

Jennifer Aniston

Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στο Hollywood, η οποία, κατά γενική ομολογία, μεγαλώνει πολύ όμορφα αφού στα 51 της είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Το beauty tip που ακολουθεί είναι να βουτάει το πρόσωπο της σε νερό με παγάκια κάθε πρωί για extra τόνωση και σύσφιξη.

Μonica Bellucci

Η Monica Bellucci στα 54 της σήμερα παραμένει μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο ενώ έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία της και φροντίζει να μεγαλώνει πολύ όμορφα. Η Ιταλίδα ηθοποιός ξεχωρίζει καθώς έχει μία διαχρονική ομορφιά και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της χωρίς υπερβολές. Στο σημείο που δίνει περισσότερη έμφαση είναι το δέρμα της γι' αυτό εμπιστεύεται προϊόντα που της προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται – ενυδάτωση, λάμψη και προστασία από την γήρανση. Δεν είναι τυχαία η ambassador της NIVEA , αφού η φιλοσοφία τους ταιριάζει απόλυτα. Η ομορφιά πηγάζει από εμάς τις ίδιες.

Συγκεκριμένα η ίδια είναι λάτρης της νέας σειράς προϊόντων, NIVEA Cellular Filler καθώς την γεμίζουν αυτοπεποίθηση και την κάνουν να αισθάνεται άνετα με την επιδερμίδα της. Με την ολοκληρωμένη σειρά Cellular Filler βλέπει τις ρυτίδες τις να «γεμίζουν» και η υφή της επιδερμίδας της είναι πιο λεία και σφριγηλή. Η καθημερινή της ρουτίνα γίνεται αποκλειστικά με την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύχτας, την κρέμα ματιών και το serum της NIVEA.

Δείτε όλη τη σειρά που εμπιστεύεται η Monica Bellucci:

Halle Berry

Η διάσημη ηθοποιός στα 52 της νιώθει πιο δυναμική από ποτέ και ξέρει τι θέλει. Της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και εκτός από καθημερινή γυμναστική αφιερώνει χρόνο για να περιποιηθεί το δέρμα της καθώς είναι η αδυναμία της. «Η καλή εμφάνιση σημαίνει ότι πρέπει να έχεις μια καλή βάση. Η σωστή περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική», τονίζει η ηθοποιός.

Julia Roberts

Η Julia Roberts είναι 51 ετών και δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό της χαμόγελο αλλά και για τη λαμπερή της επιδερμίδα. Ο χρόνος την έχει ακουμπήσει γλυκά και η ίδια το γνωρίζει και προσπαθεί να τον κάνει σύμμαχό της αφού γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα και δεν αμελεί ποτέ να καθαρίσει και να εφαρμόσει την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό της.

Demi Moore

Άλλη μια γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τα 56 της χρόνια και οι εμφανίσεις της στο red carpet είναι άκρως εντυπωσιακές. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι έχει τέλεια σχέση με το χρόνο αφού φροντίζει να ενυδατώνει το δέρμα της, πρωί και βράδυ και πίνει πολύ νερό.

Michelle Phiffer

Η Michelle Phiffer είναι από τις γυναίκες του Hollywood που την θαυμάζουμε όταν την βλέπουμε καθώς στα 61 της δείχνει, κατά γενική ομολογία, όχι μόνο πανέμορφη αλλά και αρκετά χρόνια νεότερη. Η υγιεινή διατροφή, όπως έχει δηλώσει, είναι εκείνο που της δίνει ενέργεια μέσα στην ημέρα της.

Elle Macpherson

Η Elle Macpherson θεωρεί πολύτιμο τον καλό ύπνο καθώς είναι ευεργετικό για τον οργανισμό και κατ' επέκταση για το δέρμα. Στα 55 της δίνει σημασία στην ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου, ξεχωρίζοντας τα serum ομορφιάς ως τα αγαπημένα της.

Sharon Stone

H όμορφη ηθοποιός είναι 61 ετών και αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα πώς μπορούμε να μεγαλώνουμε όμορφα και να δείχνουμε πολύ νεότερες. Η ίδια είναι φανατική του τσαγιού και της αρέσουν πολύ τα αντιοξειδωτικά ροφήματα με διάφορα βότανα, είναι κάτι που έχει μάθει από τη μαμά της και το τηρεί μέχρι και σήμερα.

Andy Mac Dowell

Η όμορφη ηθοποιός είναι 61 ετών και φαίνεται να έχει κάνει το χρόνο τον καλύτερο φίλο της. Όπως έχει δηλώσει κοιμάται καλά, πίνει πολύ νερό και θεωρεί ότι η αγάπη που μοιράζεται με την οικογένειά της είναι το μυστικό της για να νιώθει νέα. Φυσικά, φροντίζει το δέρμα της καθημερινά και δεν αμελεί την βραδινή περιποίηση του προσώπου της.

Αυτές οι 10 διάσημες stars έχουν ένα κοινό – κέρδισαν το χρόνο και φαίνονται πολύ μικρότερες από όσο πραγματικά είναι. Έχουν αγκαλιάσει την ηλικία τους και ακολουθώντας ορισμένα tips φροντίζουν η εικόνα τους να είναι πάντα αψεγάδιαστη και να μας εμπνέουν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.