ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα χρώματα του χειμώνα στο μακιγιάζ


TSVIGKOU

6 Ιανουαρίου 2013

LAURA-MERCIER-2.jpg

Κάθε εποχή έχει τα χρώματα της, έτσι ο χειμώνας έχει πολλά και έντονα χρώματα που ομορφαίνουν κάθε πρόσωπο.

Ας δούμε μερικά:

Χάλκινο πορτοκαλί – όπου και να το χρησιμοποιήσετε θα φωτίσει και θα γλυκάνει το πρόσωπο. Είτε σε σκιά ματιών, είτε σε πολύ απαλό ρουζ για το βράδυ, είτε σε κραγιόν είναι εκπληκτικό.

Οι αποχρώσεις του κόκκινου – σίγουρα έχουν την τιμητική τους αυτόν τον χειμώνα. Τα κόκκινα χείλη κλέβουν τις εντυπώσεις, δοκιμάστε το για ένα βραδινό μακιγιάζ.

Κόκκινο κραγιόν Estée Lauder.

Απαλό καφέ – ένα γήινο χρώμα ιδανικό για το καθημερινό μακιγιάζ των ματιών, σε σκιά ματιών, σε eyeliner ή σε μολύβι ματιών τονίζει υπέροχα τα μάτια χωρίς να είναι βαρύ.

Βαθύ μωβ – ένα χρώμα που δεν περνάει απαρατήρητο. Ιδανικό για ένα βραδινό μακιγιάζ ματιών ακόμα και smokey. Δοκιμάστε το σε ματ υφή για ένταση στα μάτια ή με πέρλες για πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Καφέ εσπρέσο ή σοκολατί – σε χείλη ή σε μάτια, το χρώμα αυτό είναι must φέτος. Αναδεικνύει και δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Καφέ σκιά Laura Mercier.

Βερικοκί – συνήθως χρησιμοποιείται σαν συμπληρωματικό χρώμα για τα μάτια για να τα φωτίσει ή μόνο του σαν ρουζ ή κραγιόν. Όπως και να το χρησιμοποιήσετε θέλει απαλές πινελιές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.