ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάτια που μαγνητίζουν


TSVIGKOU

15 Φεβρουαρίου 2013

Σέξι μακιγιάζ εμπνευσμένο από τα ‘70s.

Η διάσημη make up artist Pat McGrath, επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Η έμπνευση της ήταν τα δυο supermodel της εποχής Marisa Berenson and Marina Schiano.

Το κύριο χαρακτηριστικό του μακιγιάζ είναι τα μεγάλα, δραματικά, σέξι μάτια, που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Οι υπέροχες ψεύτικες βλεφαρίδες απλά μαγνητίζουν κάθε βλέμμα.

Ακολουθήστε τα βήματα για να αντιγράψετε το μακιγιάζ:

1. Απλώστε concealer, βάση μακιγιάζ και πούδρα για να διορθώσετε τις ατέλειες του προσώπου και να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα.

2. Απλώστε λίγο highlighter στα σημεία που εμφανίζονται έντονες σκιές και ειδικά κατά μήκος του κοκάλου των ζυγωματικών, για να φωτίσει το πρόσωπο και να μην φαίνονται βαριά τα μάτια.

3. Απλώστε στο άνω βλέφαρο μια καφέ σκιά ματιών, μέχρι και το κόκαλο και τραβήξτε την λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού. Δουλέψτε πολύ καλά την σκιά με το πινέλο, ώστε να έχετε ένα smokey αποτέλεσμα.

Ombre Essentielle Soft Touch Eye Shadow από τη Chanel.

4. Κάντε το περίγραμμα με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών, στο άνω και κάτω βλέφαρο, περάστε από πάνω την καφέ σκιά ματιών δουλεύοντας την απαλά με ένα πινέλο.

5. Απλώστε πολύ απαλές πινελιές από μια κρεμώδη μεταλλική σκιά ματιών στην εσωτερική γωνία, στη μέση του άνω βλεφάρου και κάτω από τα φρύδια. Επιλέξτε αποχρώσεις champagne ή ιβουάρ.

6. Και τώρα η τελική πινελιά στα μάτια, οι ψεύτικες βλεφαρίδες, που καλύπτουν όλο το άνω περίγραμμα. Δοκιμάστε πρώτα το μήκος τους, αν είναι πιο μεγάλο από αυτό του βλεφάρου σας, ώστε να τις κόψετε ακριβώς. Τοποθετήστε τις προσεκτικά και απλώστε μάσκαρα στις φυσικές βλεφαρίδες για να ενωθούν και να μην υπάρχουν κενά.

7. Απλώστε στα ζυγωματικά ένα ροδακινί λαμπερό ρουζ. Πρέπει να είναι πολύ καλά απλωμένο ώστε να σβήνει απαλά και μην φαίνεται η ένταση του χρώματος.

8. Απλώστε στα χείλη ένα κραγιόν σε μπεζ ή μπεζ-ροζ χρώμα.

Συνοδέψτε το μακιγιάζ αυτό με ένα απλό χτένισμα, ιδανικά τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω σε κότσο ή αλογοουρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.