ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Λάθη στο μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε


TSVIGKOU

4 Μαρτίου 2013

Copy-of-makigiaz.jpg

Σπάστε τους κανόνες…

Στο μακιγιάζ υπάρχουν γενικοί κανόνες τους οποίους αναλύουμε κάθε φορά, για να γνωρίζει κάθε γυναίκα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν κάνετε το αντίθετο από ότι λέει ο κανόνας δεν θα έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σπάστε μερικούς κανόνες και ακολουθήστε το ένστικτο και την θέληση σας, άλλωστε αν νιώθετε εσείς όμορφη τότε αυτό θα φανεί και στους άλλους.

Δείτε παρακάτω ποιά λάθη μπορείτε να κάνετε:

Φορέστε τα χρώματα που σας αρέσουν, άσχετα με τον τόνο του δέρματος σας. Ο κανόνας λέει ότι το κάθε δέρμα ανήκει σε μια χρωματική παλέτα με ζεστά ή ψυχρά χρώματα και ανάλογα θα πρέπει να επιλέξετε τα χρώματα του μακιγιάζ. Αυτό δεν είναι απόλυτο, δοκιμάστε τα χρώματα που σας αρέσουν, αλλά δώστε προσοχή στην ένταση τους καθώς και την τεχνική που θα εφαρμόσετε.

Οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά μπορούν να χρησιμοποιούν μαύρη μάσκαρα. Συνήθως, στις φυσικές ξανθές προτείνουμε καφέ μάσκαρα που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αντίθεση στο μακιγιάζ των ματιών. Δεν είναι όμως καθόλου κακό, αντίθετα είναι πολύ πιο ωραίο να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με 1-2 στρώσεις απλή μαύρη μάσκαρα.

Το περίγραμμα μπορεί να έχει χρώμα, το μαύρο και καφέ δεν έχουν την αποκλειστικότητα. Επιλέξτε άφοβα, χρωματιστά μολύβια ματιών για να κάνετε ένα φωτεινό περίγραμμα, ειδικά για το καθημερινό σας μακιγιάζ. Άλλωστε είναι στη μόδα φέτος!

Μπορείτε να φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες την ημέρα. Ειδικά αν έχετε μικρές και κοντές βλεφαρίδες, μπορείτε να τις ενισχύσετε με πολύ διακριτικές ψεύτικες.

Μπορείτε να φοράτε έντονο ή φωτεινό κραγιόν το πρωί, είναι τάση και μάλιστα κολακεύει το πρόσωπο. Μην κάνετε όμως υπερβολές, η ένταση στα χείλη πρέπει να συνοδεύεται με ήσυχα χρώματα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

[gallery-131815]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.