ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips μακιγιάζ για επαγγελματική συνέντευξη


TSVIGKOU

10 Σεπτεμβρίου 2013

Απαλό, καθαρό, κομψό μακιγιάζ χωρίς υπερβολές.

Όταν έρχεται η ώρα για να δώσετε μια συνέντευξη για δουλειά, θα πρέπει να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένες, γιατί η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που θα σας «χαρίσει» ή όχι τη δουλειά.

Άσχετα με τον τομέα στον οποίο απευθύνεστε, θα πρέπει να είσαστε προσεγμένες, περιποιημένες και κομψές.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές μακιγιάζ:

1. Το βασικό είναι να μη δημιουργήσετε έντονα χαρακτηριστικά και να μη χρησιμοποιήσετε έντονα ή φωτεινά χρώματα για το μακιγιάζ που να τραβάνε τα βλέμματα. Δεν πάτε σε διαγωνισμό ομορφιάς!

2. Το δέρμα σας πρέπει να φαίνεται φυσικό με ομοιόμορφο χρώμα. Επιλέξτε απαλές υφές make up και αποφύγετε τα πολύ βαριά που δημιουργούν στρώματα στο δέρμα.

3. Καλύψτε τις ατέλειες με concealer προσώπου, τοπικά, για να έχετε όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4. Επιλέξτε γήινα, ουδέτερα χρώματα και ματ υφές για το μακιγιάζ των ματιών, καθώς και απλές τεχνικές. Αποφύγετε το έντονο περίγραμμα και τις υπερβολικές στρώσεις μάσκαρα.

5. Διορθώστε το σχήμα των φρυδιών. Δώστε μεγάλη προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξετε στο μολύβι και την σκιά φρυδιών.

6. Το ίδιο ισχύει και για το ρουζ, βάψτε πολύ απαλά τα ζυγωματικά σας, με ματ φόρμουλες. Το πρόσωπο σας πρέπει να φαίνεται δροσερό και νεανικό.

7. Για τα χείλη, επιλέξτε ενυδατικά κραγιόν που διατηρούν τα χείλη απαλά και προλαμβάνουν την αφυδάτωση τους και πάντα σε ουδέτερα χρώματα.

Extra tip:

• Για τα μαλλιά σας επιλέξτε ένα απλό-καθαρό χτένισμα, το ιδανικότερο είναι μια αλογοουρά ή ένας απλός κότσος.

• Τα χέρια σας πρέπει να είναι περιποιημένα και το μανικιούρ άψογο. Αποφύγετε τα έντονα και φωτεινά βερνίκια νυχιών, αντίθετα επιλέξτε ένα καθαρό γαλλικό ή μια διάφανη βάση.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα:

[gallery-174436]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.