ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έντονο ή απαλό μολύβι ματιών


17 Μαΐου 2013

Θέλετε τονισμένα μάτια αλλά φοβάστε μην υπερβάλλετε.

Το μολύβι ματιών είναι απαραίτητο καλλυντικό της γυναίκας. Το χρειάζεστε τόσο για ένα smokey-eye make up look, όσο και για ένα φυσικό μακιγιάζ. Αν δεν γνωρίζετε πόσο πάχος πρέπει να έχει η γραμμή του μολυβιού σας και φοβάστε μην βγει έντονο ή απαλό το μακιγιάζ σας δείτε τα παρακάτω.

Μία λεπτή γραμμή μολυβιού στη γήινη απόχρωση του καφέ, που γίνεται πάνω στις ρίζες των βλεφάρων σας, τονίζει απλά το βλέμμα σας. Δύσκολα θα καταλάβει κάποιος ότι έχετε βάλει μολύβι στα μάτια σας. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα έντονο κραγιόν ή με ένα σε φυσική απόχρωση για ένα natural make up look.

Μία λεπτή γραμμή μολυβιού σε έντονο χρώμα όπως είναι το μαύρο, ή ένα χρωματιστό δίνει ακόμα περισσότερη ένταση. Αν συνδυαστεί με ένα άχρωμο κραγιόν δεν είναι τόσο έντονο το αποτέλεσμα. Αντίθετα αν συνδυαστεί με έντονο κραγιόν θα γίνει ένα μακιγιάζ μέτριας έντασης.

Μία γραμμή που το μήκος της αυξάνεται όσο πλησιάζεται στις ρίζες των βλεφάρων της εξωτερικής γωνίας του ματιού, μεγαλώνει το σχήμα των ματιών σας. Ανάλογα με το χρώμα του μολυβιού, το μακιγιάζ θα είναι έντονο ή φυσικό.

Μία γραμμή που έχει αρκετό πάχος σε όλες τις ρίζες των βλεφάρων παραπέμπει αναμφισβήτητα σε ένα έντονο μακιγιάζ. Αν επιλέξετε ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση θα δώσετε μία ισορροπία στο μακιγιάζ σας, αν επιλέξετε έντονο χρώμα θα αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό ή ρετρό make up look.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: [gallery-174482]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.