ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μακιγιάζ gold bronze


TSVIGKOU

11 Ιουλίου 2013

Συνδυάστε το χρυσό μπρονζέ με το ηλιοκαμένο δέρμα.

Το χρυσό χρώμα ή οι χρυσές πέρλες σε συνδυασμό με το μπρονζέ χρώμα ταιριάζουν απόλυτα με το ηλιοκαμένο δέρμα και δημιουργούν φοβερά look ειδικά για καλοκαιρινές βραδινές εξόδους.

Ότι ρούχα και να έχετε επιλέξει το μακιγιάζ σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Πριν ξεκινήσετε με τη βάση απλώστε σε όλο το πρόσωπο ένα primer, αν βρείτε primer με πέρλες που ιριδίζει ακόμα καλύτερα γιατί θα δημιουργήσει μια διακριτική λαμπερή επιδερμίδα.

2. Συνεχίστε με μια κρέμα BB ή ενυδατική με χρώμα, είναι ιδανικές για το καλοκαίρι.

3. Απλώστε concealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Επιλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.

4. Απλώστε concealer τοπικά σε σημάδια και δυσχρωμίες.

5. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, ολοκληρώστε με μια πούδρα προσώπου με διακριτικές πέρλες για λάμψη.

6. Απλώστε σε όλο το άνω βλέφαρο μια χρυσή ή nude – χρυσή σκιά ματιών, τραβήξτε τη μέχρι την εσωτερική γωνία των ματιών και τη βάση της μύτης.

7. Στην εξωτερική γωνία των ματιών και τις πτυχές απλώστε μια bronze ή καφέ σκιά ματιών με χρυσές πέρλες. Την ίδια σκιά ματιών απλώστε και στο κάτω περίγραμμα με ένα λεπτό πινέλο.

8. Απλώστε μαύρο μολύβι ματιών στο άνω περίγραμμα, τραβήξτε το λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών και σβήστε το με ένα πινέλο. Δουλέψτε καλά το πινέλο για να ενώσετε το μολύβι με την σκιά ματιών και να δημιουργήσετε ένα απαλό smokey αποτέλεσμα στη γωνία. Αν σας πηγαίνει καθώς και για να δώσετε βάθος στο βλέμμα, απλώστε λίγο μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλέφαρου.

9. Απλώστε στα ζυγωματικά ένα bronzer ή ένα ρουζ σε καφέ απόχρωση με χρυσές πέρλες.

10. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα λαμπερό lip gloss σε μπρονζέ ή χρυσό – μπρονζέ χρώμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.