ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 beauty tips πριν κοιμηθείτε


31 Μαρτίου 2014

10-10-20-023-1.jpg

Ακόμα κι όταν κοιμάστε πρέπει να γνωρίζετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται φροντίδα. Δείτε σαν μία καλή ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας λίγο πριν κοιμηθείτε. Η διαφορά θα είναι ορατή την επομένη το πρωί. Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω tips τότε θα ξυπνάτε… άλλος άνθρωπος!

Lip balm: Είναι το πιο εύκολο και το πιο σημαντικό προϊόν ομορφιάς πριν ξαπλώσετε. Χαρίστε στα χείλη σας ενυδάτωση και το πρωί θα είναι απαλά κι έτοιμα να υποδεχθούν το lipstick. Θυμηθείτε ότι επειδή θα κοιμάστε το προϊόν θα μείνει περισσότερη ώρα πάνω στα χείλη, οπότε θα είναι και πιο αποτελεσματικό.

BabyLips_proionta  

Διαλέξτε το δικό σας από τη νέα σειρά της Maybellinne, Babylips.

Serum μαλλιών: Απλώστε ένα ενυδατικό προϊόν για τα μαλλιά πριν κοιμηθείτε και αποφύγετε τα μαλλιά που φριζάρουν. Το πρωί θα σας είναι πιο εύκολο να τα φτιάξετε.

Face oil: Είναι πολύ ενυδατικά και αν μπορείτε να τα ανεχτείτε στον ύπνος σας τότε προτιμήστε τα. Θ ανακουφίσετε το δέρμα σας, προσφέροντάς του βαθιά ενυδάτωση.

Κρέμα χεριών: Μέσα στη μέρα μπορεί να μην σκεφτείτε καν ότι πρέπει να ενυδατώσετε και τα χέρια σας. Ακόμα κι αν είναι σκασμένα, ίσως ξεχάσετε να βάλετε κρέμα. Αφήστε λοιπόν μία κρέμα χεριών στο κομοδίνο.

apivita  

Κρέμα χεριών με βάλσαμο και κερί μελισσών, Apivita.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.