Η απαραίτητη ασπίδα στον ήλιο

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Το καλοκαίρι είναι για τους περισσότερους από εμάς η αγαπημένη μας εποχή. Μπάνια, διακοπές, χαλαρή διάθεση και πολλές ώρες ηλιοθεραπείας για να αποκτήσουμε το ιδανικό μαύρισμα. Εδώ λοιπόν ελλοχεύει και ο κίνδυνος για το δέρμα μας και τα μαλλιά μας. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, ότι όσο ωραίος κι αν μας φαίνεται ο ήλιος έχει πολύ βλαβερές συνέπειες από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB. Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες συντελούν στην πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κυττάρων, την αφυδάτωση του δέρματος και την ταλαιπωρία των μαλλιών. Οι συνέπειες αυτές γίνονται ακόμη πιο επιβαρυντικές αν συνυπολογίσουμε τη φθορά που μας προκαλεί το αλάτι της θάλασσας και η υγρασία της εποχής.

epilogi03

Εάν λοιπόν θέλουμε να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα και ταυτόχρονα να αποφύγουμε τις αρνητικές τους συνέπειες θα πρέπει να προστατέψουμε και να στηρίξουμε τις πρωτεΐνες του δέρματος μας. Η πιο σημαντική από αυτές είναι το κολλαγόνο. Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο χωρίς άλλου είδους προσμίξεις, είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής, που λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του, επιτρέπει να απορροφάται και να χρησιμοποιείται άμεσα το κολλαγόνο από τον οργανισμό μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα προστατευμένοι!

Το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή το δοκίμασε και είδε άμεσα τα αποτελέσματα. Η ίδια δήλωσε ότι: " Αυτό που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το Collagen Pro - Active. Στο παρελθόν είχα μπει στη διαδικασία να δοκιμάσω άλλα κολλαγόνα από ψάρι, με υαλουρονικό, αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro - Active έχω δει μεγάλη διαφορά στο δέρμα, στα μαλλιά, στα νύχια μου. Δεν ξεχνώ ποτέ πριν κοιμηθώ να πιω ένα σφηνάκι Collagen Pro - Active. Είναι το μυστικό της ομορφιάς μου. Με το Collagen Pro Active το δέρμα μας παραμένει ενυδατωμένο και ελαστικό. Τα μαλλιά μας δυναμώνουν και γίνονται πιο λαμπερά, αποφεύγοντας την αφυδάτωση και την ταλαιπωρία από τον ήλιο και τη θάλασσα."

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active και από το νέο site www.collagenpower.gr

fb Drink Collagen for Health & Beauty
https://www.facebook.com/DrinkCollagen?fref=ts

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.