ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παιδική πούδρα: Η λύση για λιπαρά μαλλιά


2 Σεπτεμβρίου 2014

HAIR.jpg

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο θέμα των μαλλιών είναι η λιπαρότητα. Το καθημερινό λούσιμο όμως εκτός του ότι δεν βοηθάει την τρίχα δεν είναι εφικτό. Τί μπορεί λοιπόν να κάνει να μην δείχνουν λιπαρά και άλουστα από τη δεύτερη κιόλας μέρα μετά το λούσιμο;

Τα μεγάλα brands που ασχολούνται με την περιποίηση των μαλλιών έχουν δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα με προϊόντα όπως dry shampoo και hair powder. Ωστόσο υπάρχει ένα προϊόν που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα σπίτια και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στα λιπαρά μαλλιά. Ο λόγος γίνεται για την παιδική πούδρα. Αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά μάλλον θα έχετε ένα σύμμαχο κατά των λιπαρών μαλλιών. Φυσικά δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε κατευθείαν από το κουτί στα μαλλιά γιατί το αποτέλεσμα μόνο σωτήριο δεν θα είναι.

Μία πρώτη χρήση είναι να ρίξετε μία ποσότητα πούδρας στο χέρι σας, να τρίψετε τις παλάμες μεταξύ τους έτσι ώστε να απλωθεί η πούδρα και έπειτα να ξεκινήσετε να κάνετε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών όπου εμφανίζεται η λιπαρότητα σε μεγάλο βαθμό. Έπειτα πάρτε μία βούρτσα με φυσικές τρίχες και ξεκινήστε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας απαλά. Έτσι θα διανεμηθεί η πούδρα σε όλες τις τρίχες ομοιόμορφα.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν μαλλιών όπως είναι τα παρακάτω:

[gallery-375641] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.