ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 foundations για τέλεια κάλυψη


11 Οκτωβρίου 2014

bcbg_bss14_099.jpg

Αν και η αγορά είναι ξέχειλη από προϊόντα για το πρόσωπο που έχουν αλλάξει τις συνήθειες του καθημερινού μακιγιάζ ως επί το πλείστον, το foundation παραμένει ένα από τα make up essentials για όλες τις ηλικίες.

Νομίζω ότι μερικές θα διαφωνήσετε, αφού μία bb cream ή ένα tinted σας βγάζει ασπροπρόσωπες. Ωστόσο, είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν φορές, μέρες και περιστάσεις που το foundation είναι απαραίτητο. Κι είναι απόλυτα λογικό γιατί όλες έχουν άσχημες περιόδους όσον αφορά στην επιδερμίδα και φυσικά όλες θέλουμε να δείχνουμε αψεγάδιαστες κάποιες φορές, η καθεμία για το δικό της λόγο.

Γι’ αυτό πρέπει να βρούμε το foundation που μας ταιριάζει για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε ότι η κατάλληλη απόχρωση είναι ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός foundation καθώς και η κάλυψη, η οποία είναι ανάλογη των αναγκών της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά. Κάντε έρευνα αγοράς, δοκιμάστε –μην βαριέστε τις πολλές δοκιμές, θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και έπειτα επιλέξτε.

[gallery-390204]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.