ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό για τα τέλεια φρύδια - Part II


20 Νοεμβρίου 2014

brow_drama.jpg

Σίγουρα έχετε ήδη ενημερωθεί για το νέα trend στα φρύδια. Το έντονο βλέμμα με τα πυκνά, γεμάτα φρύδια που απέχουν από τα καλοσχηματιμσένα και τοξοειδή είναι πλέον βασικό στοιχείο ενός beauty look. Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να αποκτήσουμε όλες πλούσια φρύδια μόνες μας, χωρίς πολύ κόπο. Οι περισσότερες θυμάστε το “μυστικό για τέλεια φρύδια” που έρχεται από τη Maybelline New York. Η νέα mascara φρυδιών, Brow Drama είναι πλέον το απαραίτητο εργαλείο του νεσεσέρ σας και ίσως το πιο εύχρηστο.

Σας είχα δείξει πως μεταμόρφωσε τα δικά μου φρύδια, αφού μόλις την πήρα στα χέρια μου τη δοκίμασα αμέσως. Υποσχέθηκα όμως και συνέχεια, αφού τα υπόλοιπα κορίτσια στο γραφείο “ζήλεψαν” και ήθελαν να τη δοκιμάσουν.

brow drama

Πέρασε από όλες αλλά θέλω να σας δείξω πως άλλαξε το βλέμμα της Τίνας, της οποία το σχήμα και η πυκνότητα των φρυδιών απέχουν πολύ από τα δικά μου. Θεώρησα λοιπόν σωστό να σας δείξω ένα ακόμη παράδειγμα έτσι ώστε να διώξω τυχόν αμφιβολίες από τις πιο δύσπιστες.

brow1

Αυτή είναι η αρχική μορφή των φρυδιών της Τίνας.

brow2

Με βάση το φυσικό χρώμα των φρυδιών της διαλέξαμε την απόχρωση Medium Brown έτσι ώστε να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα.

brow3

Ανέλαβα δράση και  με το ειδικό βουρτσάκι της Brow Drama χτένισα, γέμισα τα κενά και σταθεροποίησα τα φρύδια της Τίνας, η οποία απέκτησε έντονο βλέμμα με διάρκεια

brow4

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Η Τίνα πήρε την Brow Drama μαζί της και την επόμενη ήρθε έχοντας το ίδιο έντονο βλέμμα. Σίγουρα την χρησιμοποίησε μόνη της στο σπίτι....

Χτενίστε, γεμίστε και φιξάρετε τα φρύδια σας λοιπόν με το νέο must have beauty item, τη μάσκαρα φρυδιών Brow Drama από τη Maybelline New York !

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.