ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 tips για να πετύχετε τη γραμμή του eyeliner


8 Δεκεμβρίου 2014

Superliner-Silkissime-model.jpg

Είναι ένα από τα μακιγιάζ που πρέπει να επιλέξετε, την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. Το eyeliner μπορεί να σας χαρίσει ρετρό αίσθηση στο μακιγιάζ, να κάνει πιο έντονο το βλέμμα σας ακόμα και να μεγαλώσει το σχήμα των ματιών σας. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που το χρησιμοποιείται. Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν μόνες τους να κάνουν σωστά την γραμμή του eyeliner. Προφανώς δεν ακολουθούν τα σωστά βήματα στο μακιγιάζ τους, τα οποία είναι τα εξής:

  1. Απαιτείται να έχετε κάνει βάση στο πρόσωπό σας και να έχετε πουδράρει τα μάτια σας για να είναι ματ, πριν ξεκινήσετε τη γραμμή του eyeliner.
  2. Κάντε πρώτα τη γραμμή που θέλετε με ένα kohl μολύβι ματιών, το οποίο μπορείτε εύκολα να διορθώσετε αν σας ξεφύγει σε κάποιο σημείο.
  3. Χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα για να διορθώσετε τυχόν λάθη που κάνατε με τη γραμμή του eyeliner. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε το μέρος που θέλετε εύκολα.

[gallery-405453]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.