ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 κινήσεις για νεανικό ανοιξιάτικο makeup


2 Μαρτίου 2015

301554734a5596d5197384cb3e2e9c2d.jpg

Σε λίγο καιρό η γλυκιά άνοιξη πλησιάζει! Η διάθεση όλων αλλάζει προς το καλύτερο. Η συγκεκριμένη εποχή έχει ταυτιστεί με τον ρομαντισμό και την νεανικότητα. Εκτός από τη διάθεση, γιατί να μην αλλάξετε και το makeup σας;! Κάνοντας το πιο νεανικό θα πετύχετε σίγουρα φρεσκότερο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ακολουθείστε απλά και γρήγορα βήματα.

Λείο Δέρμα

Καταρχάς, απλώστε σαν βάση στο πρόσωπο σας ένα ενισχυτικό προϊόν λάμψης με χρωστικές ουσίες '' 3D. '' Στην συνέχεια προσθέστε το κονσίλερ κάτω και στην άκρη των ματιών σας. Η απόχρωση του δέρματος σας θα γίνει αμέσως πιο φωτεινή και η όψη σας πιο ξεκούραστη.

Ροδαλά μάγουλα 

Για να απογειώσετε απόλυτα το makeup σας μην ξεχάσετε να παραλείψετε το ρουζ. Συγκεκριμένα προτιμήστε ένα ροζ υγρό ρουζ, για εξαιρετικά φυσικό look.

Ζουμερά χείλη

Το ανοιξιάτικο makeup θέλει τα χείλη ζωηρά. Για να δημιουργήσετε αυτή την εντύπωση δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε τίποτε άλλο εκτός από το αγαπημένο ροζ lipstick. Bάλτε λίγη παραπάνω ποσότητα στο κέντρο των χειλιών σας.

[gallery-426232]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.