ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 5 αρώματα που σαγηνεύουν τους άνδρες


4 Μαρτίου 2015

Το άρωμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των γυναικών. Είναι σημείο αναφοράς για την προσωπικότητα μίας γυναίκας. Το άρωμα σαγηνεύει τους άνδρες και ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Τα είδη είναι πάρα πολλά και για όλα τα γούστα. Λουλουδάτα, πιπεράτα, βαριά, έντονα, διακριτικά αρώματα! Όμως ποιές μπορεί να είναι οι προτιμήσεις των ανδρών;

N° 5, Chanel

Κλασική σταθερή αξία για τον κόσμο των αρωμάτων. Δημιουργήθηκε το 1921 από τον Ernest Baux, για λογαριασμό της σχεδιάστριας, Coco Chanel. Τα κύρια συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτό είναι, άνθη τριαντάφυλλου, γιασεμιού και σανδαλόξυλου. Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει η μυρωδιά των αλδεϋδών που προσδίδει μία αύρα μυστηρίου.

1

Trésor, Lancôme

Από τα αρώματα που αγαπούν ιδιαίτερα οι άνδρες και συνηθίζουν συχνά να το να κάνουν δώρο στις αγαπημένες τους. Δημιουργήθηκε το 1990. Έχει φρουτώδη σύνθεση. Εμπεριέχει βερίκοκο, καθώς επίσης βιολέτα και μίσχο από ηλιοτρόπιο.

tresorShalimar, Guerlain

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι το πρώτο που έχει επηρεαστεί έντονα από τα αρώματα της Ανατολής. Δημιουργήθηκε το 1925 και είναι πάντα διαχρονικό. Έχει πικάντικα στοιχεία, βανίλια και περγαμόντο. Το προτιμούν κυρίως παραδοσιακού τύπου άνδρες.

SHALIMARFlower, Kenzo

Λουλουδάτο και φρέσκο. Η μυρωδιά του θυμίζει σαπούνι και πούδρα. Το προτιμούν κυρίως μοντέρνοι τύποι ανδρών, που τους αρέσουν σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες. Η σύνθεση του περιέχει άνθη πορτοκαλιού, γαρδένιας και γιασεμιού.

kenzo

Opium, Yves Saint Laurent

Αρκετά έντονο και πικάντικο άρωμα. Κυκλοφόρησε το 1977 από τον Jean Amic και Jean- Louis Sieuzac. Τα κύρια συστατικά του είναι τα εσπεριδοειδή, ο κόλιανδρος, το πιπέρι, το πατσουλί, το δαμάσκηνο. Το επιλέγουν άνδρες που εντυπωσιάζονται από γυναίκες με έντονη θηλυκότητα και προσωπικότητα.

Black Opium Yves Saint Laurent

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.