ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα beauty trends από τη MFW


11 Μαρτίου 2015

bianca-balti-pregnant1.jpg

Μετά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, σειρά είχε το Μιλάνο. Με ιταλικό αέρα οι δημιουργοί, μας προτείνουν τις ιδέες τους γύρω από το makeup και το hairstyling.

Color Crush 

Τα έντονα χείλη κυριάρχησαν στις διεθνείς πασαρέλες γενικότερα, καθώς επίσης και στο Μιλάνο. Ο Pat McGrath κινήθηκε σε τόνους του κόκκινου της Βουργουνδίας.Έντονα χρώματα επίσης και για το δίδυμο, Dolce and Gabbana. Σε αποχρώσεις πορτοκαλί με τόνους ροζ  έπαιξε ο οίκος, Pucci. Εμπνεύστηκε από την ηθοποιό της δεκαετίας του '70, Sylvia Kristel.

Ροδαλά μάγουλα

Η επιλογή blush που κυριάρχησε ήταν το natural flush, κυρίως. Τα υγιή ροζ μάγουλα είχαν κυρίαρχο ρόλο για τον οίκο, Prada. Αυτή η λεπτομέρεια έκανε το look απόλυτα νεανικό και φρέσκο. Η Linda Cantello, makeup artist του οίκου, Armani, επέλεξε τόνους του κοραλί σε κρεμώδη υφή. Η ίδια είπε πως ο μεγάλος σχεδιαστής ήθελε να τονίσει την αισθησιακή πλευρά της γυναίκας. Τα μοντέλα του Moschino εμφανίστηκαν με bronze αποχρώσεις, θυμίζοντας τα ηλιοκαμένα κορίτσια της Καλιφόρνια.

Up in the air

Το 2015 είναι η χρονιά του πλούσιου hairstyle. Τα αξεσουάρ στα μαλλιά επιβάλλονται για φέτος. Ponytails με κρυστάλλους, δερμάτινες στέκες βλέπουμε να διακοσμούν τα μαλλιά των μοντέλων στους οίκους Prada και Fendi. Μπούκλες φορμαρισμένες με διάφορα προϊόντα για τον Missoni. Ρετρό chic chignon που θυμίζει τις ντίβες του 1950 για τους Dolce and Cabbana και Max Mara.

Dirty eyes

Το makeup για την περιοχή των ματιών έχει grungy επιρροές. Η μάσκαρα είχε εσκεμμένα λερώσει το καπάκι του ματιού και το μαύρο eyeliner κυριαρχούσε στο show του οίκου Fendi. Ο Πέτρος Πετρόχειλος, makeup artist του Roberto Cavalli δημιούργησε ένα ''βρώμικο'' αποτέλεσμα με έντονα μαρκαρισμένο το κάτω μέρος του ματιού.

Έντονα φρύδια

Ο οίκος Pucci χρησιμοποίησε έντονο μολύβι για την περιοχή των φρυδιών. Στα παρασκήνια του Missoni, η makeup artist, Lucia Pierani, έδωσε στα φρύδια το σχήμα του μισοφέγγαρου για να προσδώσει σκληρότητα στο βλέμμα.

Wavy hairlook

Ο Roberto Cavalli προτίμησε το sexy wavy look που θύμιζε παραλία. Επιμελώς ατημέλητο hairstyle για τον Gucci. Τα μοντέλα του οίκου Marni εμφανίστηκαν επίσης, με κυματιστά μαλλιά που έδιναν την εντύπωση ότι στέγνωσαν από τον δυνατό άνεμο.

Mamma Mia

Μία από τις πιο ωραίες στιγμές της MFW ήταν η εμφάνιση της Ashleigh Good, η οποία είναι έγκυος, στο show των Dolce and Gabbana. Οι σχεδιαστές εντυπωσίασαν το κοινό με την τρυφερή επιλογή τους.

[gallery-432094]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.