ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Dot- eyes: το απόλυτο ανοιξιάτικο trend


14 Απριλίου 2015

Μία από τις πιο in fashion επιλογές στο makeup για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι τα dot- eyes. Ένα στιλ μακιγιάζ πολύ μοντέρνο, εύκολο και αρκετά πρωτότυπο. Για ιδιαίτερες γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, να είναι ξεχωριστές και το look τους να έχει άποψη.

Μετά την τέχνη του cat- eye style με το αγαπημένο των περισσότερων γυναικών, eyeliner, έρχεται ακόμα ένας πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσετε στο makeup σας. Το συγκεκριμένο style μεγαλώνει το σχήμα των ματιών σας και σας παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο να το πραγματοποιήσετε, απ'ότι η γραμμή του eyeliner, η οποία χρειάζεται περισσότερο χρόνο και αρκετή προσοχή για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Απλώστε στην περιοχή των ματιών σας nude σκιά. Ύστερα, τονίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι ή σκιά κατάλληλη για τη συγκεκριμένη περιοχή. Με τη βοήθεια μίας μπατονέτας σχηματίστε στη μέση του κάτω μέρους του ματιού σας, μία κουκκίδα από eyeliner ή μολύβι. Ολοκληρώστε, βάζοντας αρκετή ποσότητα μάσκαρας στα βλέφαρα σας και lipstick μόνο σε φυσικές αποχρώσεις.

Tip: το καλοκαίρι για να κάνετε ακόμα πιο χαρούμενη και δροσερή εμφάνιση, διαλέξτε πολύχρωμο eyeliner ή μολύβι.

[gallery-440333]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.