ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανοιξιάτικα αρώματα για κάθε προσωπικότητα


13 Μαΐου 2015

Στο άρωμα έχουν όλες οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες αδυναμία. Απαραίτητο για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Το άρωμα προσδιορίζει την προσωπικότητα, δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα και φυσικά, ξεσηκώνει. Από την πιο ρομαντική ως την πιο δυναμική, όλες έχουν το άρωμα- σήμα κατατεθέν τους.

Σε περίπτωση που ανήκετε στις κλασικά κομψές γυναίκες και το γούστο σας είναι αρκετά λεπτό προτιμήστε λουλουδάτα αρώματα. Η σύνθεση τους να περιέχει τριαντάφυλλο, κρίνο, γιασεμί και παιώνια. Οι πιο μοντέρνες που προτιμούν και έχουν μίνιμαλ στιλ τους ταιριάζει ένα άρωμα με καθαρή σύνθεση, με συστατικά όπως το περγαμόντο, το σανδαλόξυλο, γενικά τα αρώματα που προσδίδουν ζεστασιά και φινέτσα.

Οι σέξι και απελευθερωμένες αδιαμφισβήτητα να επιλέξουν κάτι πιο πικάντικο και εξωτικό. Η βανίλια, το πατσουλί, το μανταρίνι είναι στοιχεία που δυναμιτίζουν την ένταση του αρώματος. Οι πρωτοποριακές με ελεύθερο πνεύμα θέλουν ένα τολμηρό και εθιστικό άρωμα. Η φρουτώδης σύνθεση, τους ταιριάζει αρκετά, καθώς επίσης και αρώματα που θυμίζουν θαλασσινή φρεσκάδα. Μίγματα εσπεριδοειδών και ξύλου, το γκρέιπφρουτ και ο υάκινθος αναδεικνύουν τέτοιου είδους προσωπικότητες.

[gallery-448162]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.