ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty summer trend: No makeup look


13 Αυγούστου 2015

55024e637dc8c_-_15-trends-no-makeup-makeup-victoria-beckham-bks-m-rs15-5036.jpg

Το φυσικό beauty look έχει γίνει πλέον το αγαπημένο των γυναικών αλλά και των makeup artists. Εκτός του ότι το είδαμε σε πολλά catwalks να πρωταγωνιστεί (Tory Burch, Victoria Beckham, Chloe κ.α.), δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα για να το πετύχουμε. Λίγη προσοχή μόνο στο να διατηρήσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας καθαρή και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Το key point στο no makeup look είναι να βρείτε τις πιο κοντινές στο φυσικό σας χρώμα αποχρώσεις στα προϊόντα της βάσης (foundation, πούδρα, concealer). Γι’ αυτό είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά. Επίσης, πρέπει να βρείτε ένα concealer που θα φωτίσει την περιοχή γύρω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη. Παρακάτω θα βρείτε προϊόντα κατάλληλα για ένα natural makeup look που θα σας κάνει να φαίνεστε φυσικά όμορφες.

[gallery-467304]

Κατεβάστε το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του HOPE εντελώς δωρεάν και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ!

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.