ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 Makeup looks που προτιμούν οι άντρες


11 Σεπτεμβρίου 2015

2975c8e334e569dd6be1066b90d36ff4.jpg

Όπως ένας άνδρας δυσκολεύεται να καταλάβει τι ακριβώς υπάρχει στο μυαλό μίας γυναίκας, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τις γυναίκες. Υπάρχουν φορές που δυσκολεύονται να βρουν αυτό που θέλουν οι άντρες. Συνήθως όμως είναι πολύ εύκολο να τους εντυπωσιάσουμε αφού οι άντρες αγαπούν το κλασσικό και εντυπωσιάζονται από το φυσικό look.

Επομένως δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για το beauty look του επόμενου ραντεβού. Δείτε παρακάτω τις 5 προτάσεις για μακιγιάζ, κάντε μία δοκιμή και επιλέξτε αυτό το μακιγιάζ που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σας σημεία. Αν έχετε έντονα χείλη τότε επιλέξτε κόκκινο κραγιόν, αν πάλι έχετε όμορφα, εκφραστικά μάτια τότε το smokey eye makeup είναι ιδανικό. Φυσικά δεν πρέπει να αμελείτε το προσωπικό σας στιλ. Καλό είναι το μακιγιάζ να συνάδει με τα μαλλιά και τα ντύσιμό σας. Δεν υπάρχει ανάγκη να είστε κάποια άλλη. Θυμηθείτε ότι όταν είστε ο εαυτό σας είστε πάντα πιο όμορφη!

[gallery-478639]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.