ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

PFW: Το beauty look από το catwalk του Céline


6 Οκτωβρίου 2015

A2X02541.jpg

Η εβδομάδα μόδας βρίσκεται στον τελευταίο σταθμό της, στο Παρίσι και οι διάσημοι γαλλικοί οίκοι μόδας δίνουν το στίγμα τους στα fashion & beauty trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι του ’16. Εστιάζοντας στα beauty looks από τα catwalks, αυτό που νομίζω θα κυριαρχήσει ως τάση σε μαλλιά και makeup και θα το συναντήσουμε στις street εμφανίσεις είναι αυτό που πρότεινε ο οίκος Céline.

Makeup: Zoom στα χείλη με το κόκκινο σε ματ υφή να κυριαρχεί. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει καθαρό και λαμπερό, ίσως με μερικές εναλλακτικές για ένταση στα μάτια με μία ανατρεπτική γραμμή eyeliner.

Μαλλιά: Το ψηλό, French ponytail σε αυστηρό ύφος και sleek υφή είναι η τάση στο hairstyle του οίκου. Τα σκουλαρίκια κάνουν το look πιο εντυπωσιακό καθώς και τα τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά που αφήνουν αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ στο hairstyle σχεδόν μονοπώλησαν οι γαλλικές κοτσίδες, τη μονοτονία έσπασε ένα cool, ανέμελο bun.

[gallery-490954]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.