ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε


11 Νοεμβρίου 2015

ricci_baw1516_015-Copy.jpg

Το mascara είναι το beauty item στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και είναι το προϊόν που αναδεικνύει το βλέμμα και ολοκληρώνει το συνολικό beauty look. Το ζήτημα είναι να βρει η καθεμία το mascara που ταιριάζει στις ανάγκες της, αφού οι βλεφαρίδες διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Το μήκος, ο όγκος και η πυκνότητα είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπ' όψη πριν διαλέξουμε mascara. Ανάλογα πάντα με το χρώμα των ματιών και τα φρύδια πρέπει να διατηρήσουμε την κατάλληλη ισορροπία έτσι ώστε να έχουμε ένα έντονο βλέμμα, χωρίς να είναι υπερβολικό.

Extra tip: Το mascara είναι ένα makeup product που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του, με λίγο ρουζ. Αν όμως θελήσετε να βάψετε τα μάτια σας τότε πρέπει να τονίσετε περισσότερο τις βλεφαρίδες σας. Και μην ξεχνάτε τις κάτω, κάνουν το βλέμμα ακόμα πιο επιβλητικό.

[gallery-510866]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.