ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

No makeup mood: Αφήστε το δέρμα σας να ξεκουραστεί


1 Ιανουαρίου 2016

Ωραία ήταν αυτές τις μέρες που περιποιηθήκαμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας. Επιτέλους βάψαμε τα νύχια με εκείνο το metallic βερνίκι που είχε το χρώμα της χρυσόμυγας, φορέσαμε όλες τις έντονες αποχρώσεις lipstick που είχαμε στο νεσεσέρ και βρήκαμε που να φορέσουμε και πως την glitter σκιά που είχαμε κάνει τόση χαρά όταν αποκτήσαμε αλλά για καιρό δεν είχαμε καν ανοίξει.

Το 2016 είναι όμως κι επίσημα εδώ και είμαι σίγουρη ότι όλες πράξαμε τα δέοντα για να μας βρει λαμπερές. Μήπως τώρα να του δείξουμε και τα φυσικά μας κάλλη που μάλλον θα τα συνηθίσει από εδώ και στο εξής αφού δεν νομίζω να συνεχίσετε να βγαίνετε έξω με glitter eyes ή με sparkling μανικιούρ. Δε λέω! Καλή είναι η λάμψη αλλά τις γιορτινές μέρες επιβάλλεται να το παρακάνουμε. Τον υπόλοιπο χρόνο όμως δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε!

Μην ξεχνάτε ότι τα φυσικά μας χαρακτηριστικά είναι αυτά που μας κάνουν όμορφες και μία καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα αποτελεί από μόνη της μία πηγή λάμψης που βγαίνει αβίαστα. Αφήστε λοιπόν το δέρμα σας να ξεκουραστεί από το μακιγιάζ. Ας αρκεστούμε σε μία ενυδατική κρέμα, λίγο μάσκαρα και ένα ρουζ σε απόλυτα natural αποχρώσεις. Το concealer μάλλον δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αφού σίγουρα θα έχουμε ξενυχτήσει και το βλέμμα μας το έχει ανάγκη. Αν πάλι όχι, ακόμα καλύτερα.

Προτείνω να αφήσουμε τον καινούριο χρόνο να μας γνωρίσει όπως ακριβώς είμαστε και να κρατήσουμε τη λάμψη της υποδοχής του για τις μεγάλες στιγμές που μας περιμένουν! Have a Natural Sparkling 2016!

[gallery-537399]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.