ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα βασικά beauty rules για ένα υγιές πρόσωπο


21 Ιανουαρίου 2016

pexels-photo-235052.jpeg

Υπάρχουν ωστόσο μερικοί άγραφοι κανόνες που είναι ίδιοι σε κάθε ηλικία και εποχή. Όσο και να διαφοροποιηθούν οι ανάγκες κάθε επιδερμίδας μερικά πράγματα παραμένουν ίδια. Ποια είναι αυτά;

Καθαρισμός: Ένα καθαρό δέρμα είναι πιο υγιές και πάντα έτοιμο να δεχθεί οποιαδήποτε θεραπεία ή φροντίδα του προσφερθεί.

Ενυδάτωση: Η καθημερινή χρήση ενυδατικής κρέμας θα φροντίσει να διατηρούνται τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας που κάνουν την επιδερμίδα να είναι λαμπερή και υγιής.

Ντεμακιγιάζ: Είναι πλέον ο πιο γνωστός κανόνας στην περιποίηση του προσώπου. Η αφαίρεση του μακιγιάζ πριν τον ύπνο είναι απαραίτητη, αφού ο οργανισμός το βράδυ έχει λειτουργίες που αφορούν στο δέρμα. Το μακιγιάζ λοιπόν είναι πολύ πιθανό να εμποδίζει τις φυσικές διαδικασίες αφού πρωτίστως φράζει τους πόρους με αποτέλεσμα να μην το αφήνει να αναπνεύσει.

Απολέπιση: Άλλα δέρματα την έχουν πραγματικά ανάγκη 2-3 φορές την εβδομάδα, άλλα όχι τόσο συχνά ενώ άλλα είναι τόσο ευαίσθητα που δεν μπορούν να την ανεχθούν. Όποιο τύπο δέρματος κι αν έχετε, σίγουρα υπάρχει το κατάλληλο προϊόν που θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας στα οποία οφείλεται η θαμπή όψη και η τραχιά υφή.

Σωστή διατροφή - Νερό: Σίγουρα το έχετε ξανακούσει αλλά είναι αλήθεια. Η σωστή διατροφή και το νερό βοηθάνε όχι μόνο στην καλή υγεία του οργανισμού αλλά δρουν ευεργετικά και για ένα λαμπερό και εξίσου υγιές δέρμα.

Age-Perfect-Extraordinary-Facial-Oil

Clever tip: Ανεξαρτήτως του τύπου της επιδερμίδας σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας περιποίηση ένα λάδι προσώπου. Κάντε μία δοκιμή με το Extraordinary Facial Oil της L’ Oreal Paris, το οποίο έχει άμεση απορρόφηση και δράση, ενώ λειτουργεί εξίσου καλά σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ειδική σύνθεση των αιθέριων και πολύτιμων ελαίων που περιέχει προσφέρουν ενυδάτωση, διεγείρουν τις φυσικές διεργασίες των εσωτερικών στρωμάτων του δέρματος ενώ ταυτόχρονα απολεπίζουν, καθαρίζουν και προσφέρουν μία πολύτιμη αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση με τρόπο φυσικό. Ανεξάρτητα από την ηλικία και τον τύπου δέρματος λοιπόν μια δοκιμή σας αξίζει!

More info: daretoextraordinary.lorealparis.gr