ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Pink Valentine: 5 ροζ αποχρώσεις για τα χείλη


10 Φεβρουαρίου 2016

Σίγουρα τίποτα δεν αντικαθιστά εξ' ολοκλήρου το πάθος που εκπέμπει το κόκκινο χρώμα στα χείλη. Το iconic red lipstick δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα χρώμα, μαζί με τις παστέλ αλλά και τις έντονες αποχρώσεις του που μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητα στην πιο ρομαντική και παιχνιδιάρικη εκδοχή της. Αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το ροζ, που αν αρχικά βγάζει μία αθωότητα, ουσιαστικά μπορεί να γίνει sexy με τον δικό του τρόπο. Αρκεί φυσικά να βάλουμε και εμείς λίγο το χεράκι μας!

Πλησιάζοντας λοιπόν η μέρα των Ερωτευμένων, εσείς που σκέφτεστε να το γιορτάσετε σκεφτείτε το ενδεχόμενο φέτος να κάνετε τη διαφορά, αντικαθιστώντας το κόκκινο ή το μπορντώ με ένα ροζ ή φούξια lipstick. Έτσι κι αλλιώς, ο Άγιος Βαλεντίνος δεν χρειάζεται μόνο αισθησιασμό αλλά και μπόλικο ρομαντισμό! Δείτε 5 αντιπροσωπευτικές ροζ αποχρώσεις και διαλέξτε την ιδανική.

[gallery-557718]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.