ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 "pinky" αρώματα που θα φέρουν την άνοιξη


20 Φεβρουαρίου 2016

Μία γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά και τη διάθεσή της μέσα από το άρωμα που θα επιλέξει. Με μία μυρωδιά είναι ικανή να πει τη δική της ιστορία και η επιλογή της είναι στο χέρι μας. Περιμένοντας την άνοιξη λοιπόν σκέφτηκα να συγκεντρώσω μερικά από τα πιο “pinky”, νέα αρώματα. Η επιλογή έγινε αρχικά με βάση το μπουκάλι και την απόχρωσή του, αλλά τελικά κατέληξα σε 7 λουλουδάτα κατά κύριο λόγο αρώματα, ξέχειλα από θηλυκότητα, αισθησιασμό και φρεσκάδα.

Η πούδρα, η βανίλια, τα εσπεριδοειδή και νότες από εκλεκτά άνθη λουλουδιών αναμειγνύονται δημιουργώντας εκλεπτυσμένα αρώματα που κλείνονται μέσα σε όμορφα μπουκαλάκια.

Info: Τα λουλουδάτα αρώματα αναδεικνύουν τόλμη, περιπέτεια αλλά και μία sexy γλυκύτητα που μπορεί να κάνει την κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα. Εξάλλου, οι προσμίξεις είναι αυτές που  δίνουν την τελική νότα και εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε την ιδανική για εμάς.

[gallery-563922]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.