ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty trend: Τα πυκνά φρύδια και πώς να τα πετύχετε


24 Μαρτίου 2016

ferretti_bss16_024-1.jpg

Έχετε σίγουρα αντιληφθεί ότι τα φρύδια έρχονται σε πρώτο πλάνο και μας απασχολούν όλο και περισσότερο, ακόμα και στο καθημερινό μακιγιάζ. Εδώ και ένα χρόνο η τάση με τα bushy eyebrows όπως αυτά της Cara Delevingne έχει γίνει hot με τις περισσότερες από εμάς να δίνουν όλο και μεγαλύτερο βάρος στα φρύδια, τόσο στο σχήμα όσο και στο πάχος.

Τα catwalks για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016, όσον αφορά στην ομορφιά, εξέλιξαν λίγο περισσότερο το eyebrow trend. Στις πασαρέλες Alberta Ferretti, Etro, Burberry και Blumarine είδαμε μία λίγο διαφορετική εκδοχή του brow trend. Τα φρύδια αποκτούν μία πιο φυσική όψη, γίνονται άλλοτε πιο ατίθασα κι άλλοτε πιο καλοχτενισμένα χωρίς ωστόσο να φαίνονται ψεύτικα.

Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε όλες τα φρύδια μας στη φυσική τους μορφή. Σίγουρα κάποια χρειάζονται γέμισμα στα κενά, χτένισμα ή λίγο πιο έντονο χρώμα. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα αφού υπάρχουν πλέον στην αγορά τόσο προϊόντα που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να βρούμε αυτό που θα ταιριάξει στις δικές μας ανάγκες και θα απογειώσει τα βλέμμα μας.

[gallery-584380]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.