ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο 5λογος ομορφιάς για τη δεκαετία των 20s


4 Απριλίου 2016

beauty_girl.jpg

Σίγουρα πρόκειται για την πιο φρέσκια δεκαετία της γυναίκας, αφού είναι η πρώτη μετά την επίσημη ενηλικίωσή της. Είναι πολύ λογικό σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες να μην ασχολούνται σε βάθος με την περιποίηση του προσώπου τους, κυρίως τα πρώτα χρόνια αυτής της νεανικής περιόδου, καθώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να τις “ταρακουνά”.

Ωστόσο είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν μία μίνι και basic περιποίηση που θα διατηρήσει όσο το δυνατό περισσότερο την νεανικότητα του προσώπου τους και θα το βοηθήσει μελλοντικά. Φυσικά εν χρειάζονται υπερβολές, απλά να υιοθετηθεί μία καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς.

  1. Οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία των 20 μακιγιάρονται αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι κάνουν και σωστό ντεμακιγιάζ. Ξεκινήστε λοιπόν να ντεμακιγιάρεστε πολύ καλά κάθε βράδυ.
  2. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα και πρόκειται για έναν κανόνα που δεν λογίζεται με βάση την ηλικία. Ανάλογα με την επιδερμίδα σας, βρείτε την ενυδατική κρέμα που σας ταιριάζει και χρησιμοποιήστε τη ανελλιπώς, πρωί – βράδυ.
  3. Η αντιηλιακή προστασία, τουλάχιστον στη χώρα μας, είναι απαραίτητη όλο το χρόνο για το πρόσωπό μας. Μην την ξεχνάτε λοιπόν, εντάξτε τη στην πρωινή σας ρουτίνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε μία ενυδατική με αντιηλιακό δείκτη για τους μήνες που δεν είναι πολύ ζεστοί ή ένα προϊόν μακιγιάζ που επίσης έχει spf.
  4. Τα μάτια είναι ένα σημείο του προσώπου με μεγάλη ευαισθησία, επομένως πρέπει να τα λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας. Δημιουργούν εύκολα ρυτίδες, από την έκφραση και μόνο και καλό είναι να τα προσέχετε με μία κρέμα ματιών, πρωί – βράδυ.
  5. Καθαρίζετε παντού και πάντα το πρόσωπό σας, δύο φορές την ημέρα. Ένα ήπιο καθαριστικό που θα ανταποκρίνεται στον τύπο τους δέρματός σας χρειάζεται αναμφίβολα να ενταχθεί στην ρουτίνα περιποίησης, ακόμα και στην ηλικία των 20.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.