ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Graphic eyes: Η dark τάση για το μακιγιάζ του καλοκαιριού


14 Μαΐου 2016

Τα μάτια γίνονται καμβάς και το πινέλο έχει τη μορφή ενός eyeliner ή ενός kohl pencil. Το eye makeup τραβά ξανά τα βλέμματα και τα μάτια μεταμορφώνονται σε ένα πεδίο έκφρασης των makeup artists. Το mascara καλείται να μετατρέψει τις βλεφαρίδες έτσι που να μοιάζουν σχεδόν ψεύτικα.

Το eye makeup παίρνει edgy διαστάσεις και το κλασσικό eyeliner ξεφεύγει από τις κλασσικές του γραμμές, απογειώνοντας το βλέμμα. Η artsy διάθεση των makeup artists διαφαίνεται ξεκάθαρα και τα μάτια τονίζονται με τον πιο δημιουργικό και ασυνήθιστο τρόπο.

[gallery-614262] Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/ Δοκιμάστε τώρα την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.