ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauté την Κυριακή: Έλιωσε ο καύσωνας τα makeup products σας; Μη σας νοιάζει!


31 Ιουλίου 2016

Ναι, κάπως έτσι γίνεται! Άλλη ξεχνάει το lipstick στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και αυτό σιγά-σιγά μετατρέπεται σε mousse χρωματιστή, άλλη αντικρίζει χωρίς λόγο και αιτία το αγαπημένο της concealer σε μορφή stick σπασμένο στη μέση και το κοιτάζει σαν να της φάγανε το παγωτό και πολλά άλλα τέτοια όμορφα που δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε κι εμείς ελεύθερα κι ωραία το καλοκαίρι μας βρε αδελφέ!

Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε στον καύσωνα με τον δικό μας τρόπο!

Lipstick: Αν έχει σπάσει στη μέση, απαλά-απαλά τοποθετήστε το σπασμένο κομμάτι πάνω στη βάση και, στη συνέχεια, περάστε έναν αναπτήρα περιμετρικά έτσι ώστε το δύο κομμάτια να γίνουν ένα ξανά! Βάλτε το στο ψυγείο για μία ώρα για να... δέσει(!) για τα καλά και είναι έτοιμο! Αν τυχόν, το καημένο το lipstick έχει λιώσει τόσο που η κατάστασή του δεν έχει επιστροφή, μη λυπάστε καθόλου! Βάλτε όσο μεγαλύτερη ποσότητα μπορείτε σε ένα πολύ μικρό κουτάκι και βάλτε για κάποιες ώρες το κουτάκι στο ψυγείο. Ξέρετε τι αποκτήσατε μόλις; Ένα καινούργιο καταπληκτικό κρεμώδες ρουζ!

pexels-photo-90297

Eyeliner: Αν έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας, βάλτε το στην κατάψυξη και αφήστε το εκεί για ώρες μέχρι να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Αν, όμως, βιάζεστε και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά, ρίξτε το σε ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και θα έχετε πολύ γρηγορότερα ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μη σας ανησυχεί τίποτα! Το ξύλο του μολυβιού προστατεύεται από κηρώδη επικάλυψη. Σας είπα, τίποτα!

Cream Blush & Σκιές: Προσθέστε δύο-τρεις σταγόνες αλατούχου διαλύματος, είτε έχουν λιώσει είτε έχουν σπάσει, και ανακατέψτε με μία οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια, με το πίσω μέρος ενός μικρού κουταλιού δώστε ομαλή εικόνα στην επιφάνεια του beauty product σας και τοποθετήστε το στο ψυγείο για μία ώρα! Πάλι στο ψυγείο, ναι! Γιατί εμείς στη ζέστη απαντάμε με κρύο!

Concealer: Αν είναι σε μορφή stick, μπορείτε να κάνετε ό,τι συστήνεται και για την περίπτωση του lipstick. Αν είναι σε pot ή σε παλέτα, πάλι με το πίσω μέρος ενός μικρού κουταλιού λειαίνετε την επιφάνεια του προϊόντος και επισκέπτεστε το... ψυγείο! Ε, ναι, τη "θεραπεία" του concealer μπορούσατε πια να τη φανταστείτε και μόνες σας μετά από τόσο μάθημα κυριακάτικα!

Μπράβο μας! Είμαστε οι καλύτερες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.