ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Απαντάμε στο μεγάλο beauty δίλημμα: Πινέλα ή sponges;


13 Αυγούστου 2016

PicMonkey-Collage-4.jpg

Έχει προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στον beauty κόσμο η έλευση του sponge και έχει γίνει η νέα μανία όλων, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των makeup experts που δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό -βασικά, για να τα λέμε όλα κι εγώ στις sponge maniacs ανήκω και πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Στο θέμα μας, όμως. Το ότι έχουμε κολλήσει με τα sponges είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο αφού δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα οφέλη της χρήσης του. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι εγκαταλείπουμε τα βουρτσάκια και τα πινέλα μας; Είστε σίγουρες γι' αυτό;

Πριν δώσουμε μία βιαστική απάντηση, είναι σημαντικό να σκεφτούμε ποιο προϊόν είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε. Οι beauty experts, λοιπόν, επισημαίνουν ότι τα beauty sponges είναι εξαιρετικά για το τέλειο blend που δεν αφήνει να διαχωρίζεται το ένα προϊόν από το άλλο και τα προτείνουν χωρίς δεύτερη σκέψη όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε υγρής μορφής beauty products. Αν, δηλαδή, ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που αγαπούν τα foundations με κρεμώδη ή υγρή υφή ή που έχουν κάνει το contouring επιστήμη δεν έχουμε να σκεφτούμε και πολλά για το ποιο από τα δύο προϊόντα να προτιμήσουμε. Μας προειδοποιούν, ωστόσο, ότι σε σχέση με την εφαρμογή που μπορούμε να κάνουμε με τα δάχτυλά μας, τα sponges απορροφούν αρκετή ποσότητα από το προϊόν.

Αν, από την άλλη, χρησιμοποιούμε περισσότερο ρουζ, πούδρα και ίσως και λίγο highlighter είναι καλύτερο να εμπιστευτούμε τα πινέλα. Γενικότερα, όταν θέλουμε ένα αποτέλεσμα με προσοχή στη λεπτομέρεια και ακρίβεια τα πινέλα δεν μπορεί να τα ανταγωνιστεί τίποτα άλλο. Ας μην ξεχνάμε ότι με τα πινέλα έχουμε τον απόλυτο έλεγχο.

Άρα, η πραγματική απόφαση που έχουμε να πάρουμε είναι τι είδους makeup look θέλουμε να έχουμε κάθε φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.