ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να δημιουργήσετε το πιο ελκυστικό ombré look στα χείλη


24 Αυγούστου 2016

PicMonkey-Collage-9.jpg

Τα χείλη μας είναι πανεύκολο να αποκτήσουν τον όγκο και την προοπτική που θέλουμε αν φροντίσουμε να είμαστε ακριβείς με τα βήματα του layering. Τα προϊόντα που χρειαζόμαστε είναι τρία και σίγουρα τα έχουμε όλες μας στο beauty necessaire μας.

Αυτά είναι τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να απογειώσετε το μαύρισμα που με τόση προσοχή και προσπάθεια αποκτήσατε τις προηγούμενες μέρες.

1. Το σωστό περίγραμμα για το σωστό faded effect. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας και "γεμίστε" τις γωνίες με ένα lip liner σε αποχρώσεις του δαμάσκηνου -όσο πιο σκούρο τόσο καλύτερα. Μη σας τρομάζει αυτό. Αν αρχίσετε με τα σκούρα, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε. Αυτό είναι το βασικό βήμα για το faded effect που θέλουμε να πετύχουμε.

570 LIPS

2. Το υγρό lipstick είναι αυτό που χρειάζεστε όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Εφαρμόστε μία φούξια απόχρωση με ένα μικρό βουρτσάκι χειλιών. "Γεμίστε" το κέντρο των χειλιών αρχικά, γιατί έτσι θα αποφύγετε το να "θολώσει" το χρώμα. Στη συνέχεια περάστε το χρώμα απαλά και στο περίγραμμα των χειλιών και το ombré θα εμφανιστεί από μόνο του.

3. Το ρουζ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό είναι το μυστικό που θα δώσει στο look σας τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Χρησιμοποιείστε ένα καθαρό βουρτσάκι σκιάς ματιών, το οποίο θα έχετε βουτήξει νωρίτερα σε ένα ρουζ με ζεστή και λαμπερή ροζ απόχρωση. Απλώστε στο κέντρο των χειλιών και θα έχετε το πιο έντονο ombré αποτέλεσμα με τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά και ογκώδη από ποτέ. Tip: Δεν είναι λάθος να χρησιμοποιήσετε και ένα creamy lipstick, αλλά το ρουζ σε σκόνη είναι βέβαιο ότι δεν θα αρχίσει να μετατοπίζεται καθώς περνάει η ώρα κι έτσι θα έχετε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή την ίδια εικόνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.