ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Συμβουλές μακιγιάζ για καστανές


TSVIGKOU

7 Νοεμβρίου 2016

Copy-of-cavalli_bwaw1617_172.jpg

Ποιο μακιγιάζ ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σας; Υπάρχουν tips ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας; Η απάντηση είναι ναι...

Ανήκω και εγώ στην κατηγορία των brunettes, γι αυτό έχω ανακαλύψει όλα τα makeup tips που πρέπει να ακολουθούμε για να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά μας. Βασικό μυστικό είναι τα έντονα, πυκνά φρύδια και οι τονισμένες με μάσκαρα, βλεφαρίδες. Οποιοδήποτε μακιγιάζ και αν επιλέξετε, ακόμα και το πιο φυσικό, φροντίστε τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σας να είναι τονισμένες και να έχουν ένα περιποιημένο σχήμα. Επιπλέον προτιμήστε foundations που έχουν σα βάση τους το κίτρινο και όχι το ροζ χρώμα. Προσθέστε ρουζ σε κοραλί αποχρώσεις για να αποκτήσετε fresh χρώμα και ακολουθήστε τον πασίγνωστο κανόνα του μακιγιάζ. Αν δεν το γνωρίζετε είναι αυτός που λέει ότι τονίζουμε πάντα ένα από τα δύο μέρη του προσώπου μας μάτια ή χείλη. Τέλος προτιμήστε αποχρώσεις που έχουν σα βάση το καφέ, το γκρι και το μαύρο και παίξτε με τα χείλη σας σε όποια απόχρωση θέλετε.

SOS!!! Ξεχάστε τις πράσινες και τις μπλε σκιές! Άλλωστε είναι και ξεπερασμένες...

[gallery-710331]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.