ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα λάθη που κάνουν οι Ελληνίδες στο Μακιγιάζ!


TSVIGKOU

28 Νοεμβρίου 2016

isola-marras-ham-s16-006.jpg

Αν κάνετε μία μικρή βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και είστε λίγο παραπάνω παρατηρητικοί θα δείτε ότι συμφωνείτε, τα λάθη αυτά όντως τα κάνουν οι περισσότερες Ελληνίδες!

No1 Concealer Δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το λευκό σεντόνι κάτω από τις βλεφαρίδες. Και καλά να το δεχτώ, κάποιες δεν έχουν κύκλους στα μάτια-ευλογημένα κορίτσια, να τα λέμε κι αυτά- και θέλουν να δώσουν "φως"-που καταλήγει βέβαια να μοιάζει με το φως του οδοντιάτρου. Αυτές όμως που έχουν μαύρο κύκλο δυο δάχτυλα πάχος και πάνε και μου βάζουν από πάνω το κατάλευκο concealer και βγαίνουν γκρι, γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Βρε κορίτσια μου μεσογειακές γυναίκες είμαστε και είμαστε και οι ωραιότερες-γιατί να το κρύψουμε δηλαδή- καλύψτε τον κύκλο σας και αφήστε τα φώτα και τις λάμψεις. Καθίστε με την ώρα στα καταστήματα καλλυντικών, βάλτε όλες τις αποχρώσεις concealer επάνω σας, μέχρι να βρείτε αυτό που σβήνει σημάδια και μαύρους κύκλους.

No2 Έντονο Μακιγιάζ για το Πρωί Αυτή η χρωματική πανδαισία του μπλε και του πράσινου, λες και έχουμε ξεμείνει από τα 70's, είναι too much για το πρωινό σας look. Δε λέω στις ξανθές πάει η μπλε σκιά και στις γαλανομάτες το πράσινο μολύβι, αλλά όχι να βγαίνουμε πρωί-πρωί, ξανθές, μελαχρινές, με καστανά ή με γαλαζοπράσινα μάτια βαμμένες στα χρώματα του Ρίο. Ας κρατήσουμε σκιές σε έντονες αποχρώσεις για makeup σε special events και ας προτιμήσουμε light, natural αποχρώσεις για το πρωί.

Pixelformula summer 2015 ready to wear Paris Womenswear Beauty Emanuel Ungaro

Ωραιότατες σκιές υπάρχουν που όλες έχετε στο νεσεσέρ σας σε γήινες αποχρώσεις, για δοκιμάστε τις, ιδιαίτερα για τα πρωινά σας looks.

No3 Μολύβι Χειλιών Εδώ είναι το αποκορύφωμα κορίτσια μου. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που βάζουν πιο σκούρο μολύβι χειλιών από το κραγιόν τους. Και δε μιλάμε για διαφορά ένα με δύο τόνους....μιλάμε για χάσμα αποχρώσεων. Μου πήρε τρία χρόνια να πείσω τη μητέρα μου να σταματήσει να το κάνει-ήταν επηρεασμένη βλέπετε από την Taylor, στην Τόλμη και Γοητεία, αυτή την "κατέστρεψε"- μην πάρει τόσο και σε εσάς. Μέχρι ένα τόνο διαφορά είναι επιτρεπτό, παραπάνω είναι απαγορευτικό. Κατά τα άλλα στο μακιγιάζ οι Ελληνίδες σκίζουμε. Αν καταφέρουμε κι όλας να ξεχωρίσουμε το βραδινό από το πρωινό makeup look θα είμαστε οι καλύτερες με διαφορά. Μην ξεχνάτε οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σε καμία γυναίκα, το μακιγιάζ πρέπει να είναι τόσο, όσο να μας τονίσει τα φυσικά χαρακτηριστικά μας. Κρατήστε το εντυπωσιακό smokey και την ψεύτικη τουφίτσα για ένα special event, έτσι γιατί θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.