ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με τρία προϊόντα απέκτησα girly διάθεση


TSVIGKOU

9 Δεκεμβρίου 2016

edit-img-5924.jpg

Αφού έπαθα το πρώτο ΣΟΚ, καθ'ότι ήταν ήδη 16:00 και δε με έπαιρνε χρονικά να γυρίσω σπίτι, πήρα μερικές ανάσες και σκέφτηκα ότι πρέπει να αποκτήσω ένα ευπρεπές makeup look.
Βλέπετε δεν αρκεί μόνο το office style για ένα επίσημο κάλεσμα, πρέπει και το μακιγιάζ μας να είναι σε ανάλογο στιλ.
Να σημειωθεί λοιπόν ότι εγώ χθες είχα απλώσει στο πρόσωπό μου μόνο την ενυδατική μου και είχα καλύψει μαύρους κύκλους με ένα concealer. Όσο για τα χείλη μου αρκέστηκα σε ένα απλό lip balm. Όπως καταλαβαίνετε το μακιγιάζ αυτό δεν ήταν αρκετό. Έψαξα την τσάντα μου και είδα ότι δεν έχω μαζί μου το νεσεσέρ, είχα μόνο ένα αγαπημένο κραγιόν, τη μάσκαρα και το άρωμά μου.
Σκέφτηκα ότι με αυτά τα προϊόντα πρέπει να αποκτήσω έα ευπρεπές makeup look.
Το κραγιόν μου ήταν το Sephora Cream Lipstick, R19 ιδανικό για girly pink lips αλλά και για ρουζ. Αφού το άπλωσα στα χείλη μου, έκανα αυτό που κάνει πάντα η γιαγιά μου, έβαλα ελάχιστο στο μάγουλό μου με ταμποναριστές κινήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν φοβερό, απέκτησα fresh μαγουλάκι και χειλάκι.
Σειρά είχε η μάσκαρα, το μόνο προϊόν που είχα και μπορούσα να τονίσω το βλέμμα μου.

Δεν την τσιγκουνεύτηκα κορίτσια μου...Ξεκινώντας από τις ρίζες και πηγαίνοντας μπρος τα έξω, έκανα 3-4 επαναλήψεις. Η μάσκαρα που χρησιμοποίησα ήταν η MAC, Upward Lash Mascara και το αποτέλεσμα ήταν θεϊκό.

Τέλος έριξα μερικές σταγόνες από το αγαπημένο μου άρωμα, Modern Muse της Estee Lauder για να μαγνητίσω την προσοχή όλων όχι μόνο με το μακιγιάζ μου, αλλά και με το άρωμά μου...

Όσο εγώ ήμουν σε πανικό, η φωτογράφος του jenny.gr Ιφιγένεια Φιλοπούλου με απαθανάτιζε και οι φωτογραφίες βγήκαν φοβερές.
Thank you dear...με βοήθησες να μοιραστώ την ιστορία μου με τις αναγνώστριές μου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.